Staatsolie Diesel Savanne Rally Suriname dit jaar korter

2

PARAMARIBO, 5 nov – De traditionele Staatsolie Diesel Savanne Rally van Suriname die morgen voor de 35ste keer van start gaat, zal dit jaar niet vier, maar drie dagen duren. Volgens de organisator, de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK), gebeurt dit vanwege omstandigheden buiten haar om.

De SARK zegt dat helaas vrij laat is gebleken dat enkele savannes dit jaar niet kunnen worden aangedaan. Geconfronteerd hiermee heeft het bestuur de uitzetters geïnstrueerd de rally liever in te korten. Het evenement verschuiven was geen optie, vanwege het internationale karakter. Buitenlandse equipes reizen namelijk speciaal naar Suriname om mee te doen.

De Rally zal wordt verreden op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november. De start gaat gepaard met feestelijke activiteiten en zal op vrijdagavond om 21:01 uur bij het Onafhankelijkheidsplein plaatsvinden.[FOTO: Staatsolie Diesel Savanne Rally vorig jaar]

2 REACTIES

  1. De Bouterse Clan heeft Staatsolie naar de malle moer geholpen dat verklaard een hoop. Prijzengeld van de president cup is ook niet uitgekeerd.

    En nog blijven de revo kleuters als RobG, Milton, Pero, Printa, Freedom2U en 1502 tot sint juttemis als slaafse hondjes achter Bouterse aan hollen.

    Suriname is verkeerd in terminale fase alleen een wonder kan het land nog redden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.