Theatraal concert over Nina Simone in Den Haag

0

De legendarische Nina Simone komt weer even tot leven in het theatraal concert ‘Nina Simone (A)Live’. Het stuk geeft het excentrieke leven van deze gedreven en inmiddels legendarische pianiste weer. Onstuimig en onhandelbaar, gedreven in haar strijd voor rechtvaardigheid, weerklinkend in haar muziek, behoorde zij vanuit haar eigen muzikale wereld tot de vechters voor gelijke burgerrechten in Amerika.

Liesbeth Peroti, Sabrina Starke, Aisa Winter, Alvin Lewis – allen van Surinaamse afkomst – schitteren in het theaterstuk naast o.a. muzikant, theatermaker, kunstenaar Hans Dagelet, DJ LOVESUPREME en zanger, muzikant en producer Jermain van der Bogt (ook bekend als Wudstik). Tijdens deze indrukwekkende voorstelling wordt in vertelling, zang en dans het leven van de diva Nina Simone door de spelers en muzikanten opgevoerd.

Zaterdag 7 Nov om 21.30 uur
theatraal concert ‘Nina Simone (A)Live’
Theater aan het Spui – Den Haag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.