donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentRoué Verveer in grootste comedy show van het jaar

Roué Verveer in grootste comedy show van het jaar

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het zou zomaar het begin kunnen zijn van een flauwe mop: een Belg, een Nederlander, een Surinamer en een Antilliaan zijn te gast in een talkshow. Zegt de Belg, wij gaan wat met elkaar doen in de Ziggo Dome. En laat die mop nou eens echt waar zijn! Professionele grappenmakers Guido Weijers, Roué Verveer, Philippe Geubels en Jandino Asporaat bundelen hun krachten en komen naar eigen zeggen met de grootste comedy show van het jaar!

RTL Live Entertainment presenteert de grootste comedyshow van het jaar: één keer per jaar komen topcomedians Jandino Asporaat, Guido Weijers, Phillipe Geubels en Roué Verveer voor GABBERS samen en blazen zij het dak van de ZiggoDome. Vrijdag 24 juni 2016 is de dag waarop deze totaal verschillende karakters samen een show neerzetten die bol staat van hilarische showonderdelen en stand up comedy. GABBERS dient slechts een doel: het publiek keihard laten lachen.

Bekijk de promo film hier:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Het belooft wat om naar deze gasten te gaan kijken mensen!
  Ik heb ze gezien bij RTL Live, gepresenteerd door de Surinamer HUMBERTO TAN. Hun show volgend jaar juni in Ziggo dome. Was trouwens weer een mooie show gepresenteerd door onze HUMBERTO.


  Maak melding

 2. @henri55,
  Klopt! Laat ‘onze’ Humberto mij niet horen!
  Humberto is een Nederlander. En net als alle andere zwarte Nederlanders hoogst waarschijnlijk een hele trotse 🙂

  We gaan dus geen mensen inlijven/claimen omdat ze op ons lijken want iedereen heeft recht op een eigen ontplooiing, eigen identiteit, los van de groep van waar diens wortels liggen. Stom van mij. En…..

  Goed opgemerkt hoor @ Henri55 👍


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES