Meer dan 100 miljoen views voor Natalie La Rose’s ‘Somebody’

1

De populaire zangeres Natalie La Rose is de eerste Nederlandse artiest met een #VevoCertified video, die meer dan 100 miljoen views heeft gehaald. Dat maakte het bedrijf Vevo vandaag bekend. De 27-jarige zangeres brak begin dit jaar door met haar debuut single ‘Somebody!’ featuring Jeremih. Vevo is het leidende premium videoclip en entertainment platform met meer dan 10 miljard views per maand wereldwijd.

Natalie La Rose komt uit Amsterdam-Zuidoost en haar beide ouders komen uit Suriname. Ze volgde een zang- en dansopleiding aan de Lucia Marthas Dance Academy in Amsterdam. Na haar diploma gehaald te hebben, vertrok ze op 20-jarige leeftijd naar Los Angeles.

In Nederland was de zangeres voornamelijk werkzaam als danseres. Tevens speelde ze de rol van Taylor in de Nederlandse musicalversie van High School Musical. In Amerika wordt ze vergeleken met wereldsterren als Mariah Carey, Whitney Houston en Beyonce. Het nummer ‘Somebody!’ werd op 13 februari 2015 op het Vevo kanaal van Youtube geplaatst en is inmiddels meer dan 102 miljoen keer bekeken:

1 REACTIE

  1. Van harte proficiat mama en papa Marcel La Rose. Marcel ook wens ik je ’t allerbeste met je baan na Zd – Oost. Marcel en familie geniet van dit alles; het gaat jullie goed. Lobi, lobi, lobi. Krachtie en bigi odiiiiiiiiiii.
    Glenny


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.