Christopher Martin geeft 2e optreden in Suriname

0

De Jamaicaanse Dancehall artiest Christopher Martin geeft in december zijn tweede optreden in Suriname. Dit vindt op 23 december plaats in de concerthal van Zenaida aan de Pandit Tewarieweg 114. Zijn eerste kennismaking was in 2012 bij het 5 jaar Digicel Concert in het AK Stadion.

Christopher Martin won In 2005 Digicel Rising Stars, een talentenjacht op de Jamaicaanse televisie en scoorde meteen ook zijn eerste hitje, ‘Love is all we need’. Al gauw nam Big Yard, het label van Shaggy en producer Robert Livingston, hem onder de vleugels .

Tien jaar na zijn debuut is Christopher Martin een vertrouwde naam in de Jamaicaanse popmuziek, met een regelmatige aanvoer van hits, concerten in Jamaica, Amerika en Europa en recent zelfs een album in Japan, op het lokale Rockers Island label. Hij scoorde hits als Cheaters Paryaer, Baby I Love you, Let Her go.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.