REWIND Hits – Classics party in Rijswijk (za 31 okt)

0

Op zaterdag 31 oktober gaan we weer terug in de tijd met de heerlijkste Swingbeat, R&B classics, Soul, Funk, Disco, Ballads en Oldschool nummers van toen. Muziek en herinneringen uit de goeie oude tijd, dat vind je op de REWIND Hits – Classics party in de Sir Winston Club te Rijswijk.

Het wordt een gezellige classics party die je zeker niet mag missen. De muziek wordt verzorgd door top DJ’s die hun sporen in het vak verdient hebben namelijk *DIAMONDSPIN*, *KENNY ROCK* (MARVELOUS K) en *MEO MANIA*.

Kaarten in de voorverkoop zijn slechts 7,50 euro (exclusief fee) en alleen online te koop. Let Op: er zijn ook voordelige groepstickets voor 5 personen verkrijgbaar voor 30 euro. Aan de poort is zijn de tickets duurder. VIP TAFELS zijn beperkt beschikbaar: info 06-26328025.

Datum: Zaterdag 31 oktober 2015
Tijd: 23.00u – 04.00u
Muziek: Swingbeat, R&B classics, Soul, Funk, Disco, Ballads en Oldschool by DJ Diamondspin, DJ Kenny Rock (Marvelous K) & DJ Meo Mania.
Toegang: 25+
Locatie: Sir Winston Club Rijswijk
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27
Info: 06-26328025
Website: www.rewind.website

Zaterdag 31 oktober gaan we terug in de tijd op de *Rewind Hits Classics Party* in Rijswijk- met de beste Swingbeat, R&B classics, Soul, Funk, Disco, Ballads, Hip Hop & Old School pokoes….Check www.rewind.website

Posted by Rewind Hits on zondag 25 oktober 2015