Gio & Keizer brengen gezamenlijk nummer uit met Freddy Moreira

1

De populaire zangers GIO & Keizer hebben vandaag de eerste single van hun gezamenlijke EP uitgebracht. Het nummer heet ‘Omlaag’ en hiervoor werkten ze samen met DJ Freddy Moreira. Deze DJ scoort momenteel hoge ogen met zijn mixtapes en explosieve performances.

Niet alleen in Nederland, maar ook in Suriname en op de ABC eilanden, waar Freddy Moreira afgelopen zomer samen met GIO & Keizer toerde. De goede energie en vibe tijdens deze tour op de Caribbean resulteerde in de hit ‘Omlaag’. De EP van GIO & Keizer zal begin 2016 worden uitgebracht.

In de bijbehorende clip is ook cabaretier Roué Verveer te zien. Hij rijdt rond in een gepimpte Amerikaanse low-rider en we zien hem samen met zijn jongste zoon dansen. Check de clip snel hier:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.