donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRay Neïman gaat met nieuwe song terug naar zijn roots

Ray Neïman gaat met nieuwe song terug naar zijn roots

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zanger Ray Neïman gaat met zijn nieuwe single ‘Music’ terug naar zijn roots. Hij zingt over hoe trots hij is op zijn Afrikaanse afkomst en de liefde voor zijn cultuur. Daarnaast maakt Neiman een statement dat zijn muziek ook airplay verdient, want muziek kent geen kleur.

‘Music’ is een feestelijk dancenummer en gelet op de feestdagen die eraan komen zal deze clubhit de juiste vibes losmaken bij het dansende publiek. Neïman, inmiddels 33 jaren oud, heeft het nummer zelf geschreven en opgenomen en heeft het mixen en masters uitbesteed.

De in Suriname geboren Ray Neïman, wiens echte naam Ray Sibe is, is woonachtig in Europa maar groeide op in Suriname en Frans Guyana. Hij heeft zijn kindertijd doorgebracht langs de Marowijne rivier in het oosten van Suriname. Via Frans Guyana vestigde hij zich eerst in Nederland, maar woont nu al enkele jaren in Frankrijk. Tussen 2006 en nu heeft hij 3 grote hits gescoord in Suriname: Destiny, Viens & Ton Sourire.

De zanger en songwriter gelooft in zijn nieuwe single, maar geeft aan geen idee te hebben hoe het door zijn fans zal worden ontvangen. Wel verwacht hij, dat wanneer je je met hart en ziel inzet voor je werk, het resultaat daar zal zijn.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES