Nationaal schaak jeugdkampioenschap Suriname

1

De 17-jarige Calvin Tjong Tjin Joe is dit jaar wederom jeugd schaakkampioen geworden van Suriname. Tjong Tjin Joe wist zondag na 7 gespeelde rondes de volle 100% score te halen. Met dit kampioenschap is hij voor de vijfde achtereenvolgende jaar jeugdkampioen van Suriname. Het Nationaal jeugdkampioenschap is een toernooi voor schakers onder de 20 jaar. Zijn naaste concurrenten waren allen spelers van de Schaakvereniging Rukhmania, namelijk Manish Ramjiawan, Pierre Chang en Vickey Ramdat Tewarie

1 REACTIE

  1. Daar komen onze Surinaamse TIMMAN’S en KASPAROV ‘S aan. Mooie ontwikkelingen voor Suriname hoor jongens.

    Gefeliciteerd met jullie prijzen!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.