No Surrender-voorman Dalfour vandaag begraven

23

De afgelopen week vermoorde No Surrender-voorman Brian Dalfour, alias ‘Dalla’ wordt zaterdagmiddag begraven in Almere. Vrijdagavond was er een mogelijkheid tot condoleren in de stad. Dat liet de motorclub op haar website weten, schrijft Omroep Brabant.

Volgens de omroep meldt de club dat iedereen welkom is, ‘ook leden van andere motorclubs’. Op internet is inmiddels een condoleanceregister geopend voor de No Surrender-chef. De politie heeft laten weten op de hoogte te zijn van de uitvaart en maatregelen te treffen.

No Surrender-chef Brian Dalfour werd vorige week samen met beroepscrimineel Muljaim Nadzak uit Macedonië vermoord aangetroffen in een vakantiehuisje in de polder bij Hooge Zwaluwe.

23 REACTIES

 1. De engel ” Lucifer ” heeft ter ere van hun aankomst in zijn mistroostige koninkrijk achter de zon, voor hem en zijn compagnon uit Macedonië reeds een uitgebreid welkomsdiner klaarstaan.

  Als welkomsdrank wordt een beker met diesel geserveerd. Proost !!!! Op de misdaad !!!
  Nadien wordt het ZWOEGEN en PLOETEREN tot in den EEUWIGHEID !!!!

  Wat kan mij nou Godverdomme die CRIMINELEN schelen ??!!
  De mens kiest VRIJWILLIG zijn/haar richting op het pad des leven.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 2. Ik vraag mij af waarom een artikel aan hem wordt besteed.In ons land hebben we tal van de loslopende criminelen.Moeten we elk keer weer over hen berichten?


  Maak melding

 3. @ Amaranta

  ” men oogst wat men zaait en de keuze voor zaaizaad is vrijwillig ”

  Deze beeldspraak vind ik echt TOP !!!!! Zal ik zeker onthouden en NOOIT MEER vergeten.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 4. Het is al langer bekend dat Rob G een bijzonder zich superieur wanende zwarte is. Andere bevolkingsgroepen met de name de Aziaten mogen at deze racist betreft direct uit Suriname weggaan. ja, als zonder Aziaten SU levensvatbaar is wil ik hem geloven maar zonder de Aziaten is SU een onderontwikkeld land. Wie gaat zo hard als Chinezen en Indiers werken ? De creolen ? Die zijn liever lui dan moe. Vandaar dat er zoveel in de criminaliteit zitten
  Inmiddels alweer de 5e zwarte die vermoord wordt door Marokkanen. Het antwoord op criminele zwarten komt uit Noord Afrika. Go for it !


  Maak melding

 5. @ Pro Zwarte Piet.

  Zo had Idi Amin een hekel aan de Aziaten met name, aan de mensen die van India komen.
  Misschien is Rob G wel een familie lid van Idi Amin.


  Maak melding

 6. @ J. Zwartmans, en waartoe dat geleid heeft is bekend. De zwarte bevolking die door de zwarte Hitler opgehitst werd om aanvallen uit te voeren op Aziaten, onteigening van grond dat vervolgens aan het eigen volk werd gegeven om landbouwproducten te verbouwen. Maar daarin hadden de zwarten geen ervaring mee. Enige waar ze wel ervaring mee hebben in criminaliteit. Veel Aziaten hebben noodgedwongen hun heil in Engeland moeten zoeken, idi Hitler Amin werd door het eigen volk verdreven hij kon ook niet bij zijn zwarte Afrikaanse broeders terecht en vond in Saoedie Arabië een veilig heenkomen. Jammer maar deze massamoordenaar had gewoon opgehangen moeten worden. O ja met het vertrek van de Aziaten leidde dit tevens de ondergang in van Uganda


  Maak melding

 7. Romeo Hoost op begrafenis van top crimineel?

  Dan wil ik geen enkel commentaar meer van Romeo Hoost lezen over andere hardwerken lieden die hij wel aan de schandpaal genageld wil zien.

  Overigens leek de begrafenis van Brian Dalfour op een blanke aangelegenheid!

  Verder lijken de anti creolen hier weer erg actief met racistisch commentaar. Maar wat zoeken jullie dan nog in Suriname? Kan men zich dan niet voorstellen dat de nazaten van de slaven na eeuwen lang uitbuiting op een gegeven moment met minachting ging kijken naar alles wat ” zwoegen” mag heten? Laat de nazaten van de slaven eindelijk eens met rust wat dank zij hen bestaat nu een term “oudgeld”. Oudgeld is alleen ontstaan door uitbuiting van anderen en niet door zelf alles zwetend uit de grond te stampen.


  Maak melding

 8. Ik zag op het nieuws van de begrafenis die koppen bij elkaar en ik dacht: Daar staat 10.000 jaar lik bij elkaar! Wat betekent RIP? Rip-deal dus. Om te kotsen, dat zootje.


  Maak melding

 9. @ Van 1502 tot 1863,

  Wat een kul is dit? Het is inderdaad hard werken om je drugs van de ander af te nemen, met geweld! Ben jij zo iemand? Rip-deals zijn aan de orde van de dag en dit is je beloning.Jij bent nog lager dan laag.als je dit wilt goedpraten.


  Maak melding

 10. Er zijn van die halve gare hier die een claim leggen op Suriname. Door een soort hiërarchie in lijden (slaaf-contractarbeid) zouden ze deze claim kunnen leggen. Ik ga geen exercitie houden wat erger was: de slavernij of het contractarbeid. Maar 1 ding weet ik: bij de slavernij ben je eigendom van een planter. En met je eigendom ga je voorzichtig en netjes mee om, want het is een investering die zou moeten renderen. Bij het contractarbeid ben je een economisch gebruiksvoorwerp. En die kan je anytime vervangen zonder verdere financiële consequenties. Je kan als baas het misbruiken, uitbuiten zonder verdere geldelijke consequenties.
  Maar 1 ding wil ik wel vaststellen: het land is van hen die hun noeste arbeid erop plegen.


  Maak melding

 11. Van1502tot1863

  “Kan men zich dan niet voorstellen dat de nazaten van de slaven na eeuwen lang uitbuiting op een gegeven moment met minachting ging kijken naar alles wat ” zwoegen” mag heten? ”

  O nu snap ik het eindelijk. De nazaten zijn anno 2015 nog steeds moe van de arbeid die hun voorouders tot 150 jaar geleden hebben verrichten en nemen nu alsnog hun verdiende rust.

  Dat heet parasiteren op de ellende van je voorouders.

  Nu snap ik waarom elke nieuwe bevolkingsgroep die voet op Surinaamse bodem zet binnen een week hoger op de maatschappelijke en economische ladder staat dat de Creolen die hier al 400 jaar zijn en niks anders doen dan klagen en zielig doen..en vooral neerkijk op ‘noeste arbeid en zwoegen voor je geld’

  Dank voor de uitleg Van1502tot1863. Weer een vooroordeel bevestigt door de nazaten zelf.


  Maak melding

 12. Ik word zo moe van die zwarte bevolking die het steeds over de ellende die hun voorouders meegemaakt hebben aanhalen om hun eigen falen te verzwijgen. Hun eigen falen is dat Su een land niet kunnen opbouwen en te veel afhankelijk van het buitenland zijn. Daarom ook worden steeds vergelijkingen met het buitenland gemaakt. SU is op korte termijn het Dubai van Zuid-Amerika, dan wordt er weer verwezen naar Zuid-Afrika, dan Venezuela en ga zo maar door. Kortom een ’trots’ volk zonder identiteit !


  Maak melding

 13. @ Pro Zwarte Piet.

  De meeste zwarten leven in een fantasie wereld.
  Ik ben ook een zwarte, maar denkt anders over het verleden. In de eerste plaats zijn mijn ouders al overleden, en ik vind dat al erg genoeg. En om dingen die reeds gebeurt zijn te herhalen, vind ik persoonlijk kwetsend voor
  me zelf en mijn gezin. ( sari tori man )


  Maak melding

 14. Het gaat hier allang niet meer over die crimineel. Lijkt wel telegraaf hier. En hoe hebben anti-suri’s hun plek naar waterkant in hemelsnaam gevonden en wat denken ze te bereiken met het spuwen van hun gal hier?


  Maak melding

 15. BRS het heeft totaal niet te maken met haat maar met kritiek. Waarom mag men geen kritiek op Suriname hebben ? Geef eens een reden waarom de Surinamer geen kritiek op de politieke keuzes, de economie en ontwikkeling hebben ? Waarom wordt kritiek steeds met anti-gevoelens voor Suriname geassocieerd ? Ik begrijp jouw soort niet baja


  Maak melding

 16. Mijn grootste utopistische wens is dat alle broeders in het kwaad/misdaad elkaar naar de Filistijnen zouden helpen. Zouden onze kinderen en onze klein kinderen in een veilige wereld/omgeving leven. Ook in Suriname waar deze zogenaamde kapitein bezig was zijn criminele netwerk te verbreden. Hoop dat we echt een Petrus hebben aan de hemelpoort die deze heerschap zijn plaats kan toewijzen in het hiernamaals. Het waren geen lieverdjes. wie het zwaard gebruikt zal door het zwaard omkomen. Een ijzeren sociale wet. Make my day.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.