Geslaagde Crowdfunding actie voor fotoboek ‘Suriname Beken(d)t’

4

Fotograaf Raúl Neijhorst brengt volgende maand het fotoboek ‘Suriname Beken(d)t, 75 bijzondere Surinamers in portret’ uit. Om de productie van het boek te financieren startte hij een Crowdfunding actie waarmee hij 7.500 euro hoopte binnen te halen. Dat bedrag is nu gehaald!

In het boek ‘Suriname Beken(d)t, 75 bijzondere Surinamers in portret’ worden 75 Bijzondere Surinamers op een unieke en kenmerkende stijl van Raul op de gevoelige plaat gezet. Zij onthullen hun geheim! Met dit project wil Neijhorst Bekende en Bijzondere Surinamers in Suriname, Nederland en andere landen van de wereld zichtbaar maken.

Uiteraard loopt de Crowdfunding actie gewoon door tot 30 oktober a.s. Tot die tijd kunnen mensen blijven geven en kan het boek aangeschaft worden voor 30 euro (ipv 40 euro). Neijhorst legt met zijn team de laatste hand aan het fotoboek en zal het resultaat rond 40 jaar Srefidensi presenteren. Nu direct doneren kan hier.

4 REACTIES

  1. Dit boek klopt niet want mijn vader staat er niet in en is ook nooit benaderd terwijl hij een bekende in heel suriname en toto op de dag vandaag nog steeds zijn heeft voor suriname. Dus dit boek is gewoon nonsence en is gewoon money make!


    Maak melding

  2. Wat zal Raoul zich, na het lezen van het commentaar van Dre en Kolibrie, ellendig voelen, vooral omdat hij het benodigde geld al bij elkaar heeft.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.