dinsdag, november 28, 2023
HomeFotoLaunch van Kinderboekenfestival Suriname

Launch van Kinderboekenfestival Suriname

-

- Advertisement -

Pupillen van een basisschool traden afgelopen week op bij de launch van het Kinderboekenfestival (KBF)2016 op de R. E.C. Dothschool. KBF-voorzitter Siegmund Proeve maakte de slogan bekend ‘Suriname zal groeien door aandacht voor groen, als jij en ik meegroeien, lezen en doen’. Proeve heeft ouders opgeroepen hun kinderen naar het festival te brengen en bij te dragen dat lezen een hobby wordt dat niet alleen op school, maar ook thuis wordt gestimuleerd. Het festival begint in januari 2016.


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES