dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentWinnares talentenjacht Youth Voice Suriname

Winnares talentenjacht Youth Voice Suriname

Does Travel & Cadushi Tours

-

De dertienjarige zangeres Kennia Domini is zaterdag winnaar geworden van het scholen talentenjacht Youth Voice 2015. Ze kreeg talrijke prijzen en werd daarnaast ook nog verrast met een bouwperceel van vijfhonderd vierkante meters ter waarde van €5.000,-. Chemelda Dielingen werd nummer twee en Tannisha Spa werd derde.YV-2

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. Ja baja dus met andere, de studie hoef ze meer af temaken maar een perceel op dertien jarige leeftijd krijgen en van wie? Het wordt steeds gekker terwjjl er zovelen snaken naar een stuk grond en deze dertien jarige krihgt het gewoon kado! Overigens niks op haar talenten aan te merken hoor.


  Maak melding

 2. Daar hoor je dus nooit meer iets van. Afgezien het wel of niet hebben van talent is het cadeau doen van een perceel van 500 m2 aan een dertienjarige NOT DONE! Ik ben het daarom eens met Kolibri. Een uitgebreid schoolpakket ligt meer in de lijn, want verder studeren is belangrijker.


  Maak melding

 3. Dat velen van ons niet gecharmeerd zijn van hoe het in Suriname aan toe gaat betekent toch niet dat alles maar klakkeloos afgekeurd moet worden?

  Even objectief benaderd. Je zou ook 5000 euro op de rekening kunnen storten, maar nu wordt het geïnvesteerd in grond dat wellicht duurder kan worden. Het zou ook een motiverende werking kunnen hebben omdat de grond al in bezit is, en nu de rest nog.

  Van zo een uitgebreid schoolpakket of wat het ook moge zijn zou ik als jonge scholier ( en met mij velen) helemaal niet gemotiveerd raken. Weer een verplichting erbij en de druk wordt ook nog verhoogd. Verplaats je in de tiener en denk even niet als een volwassene.

  Zie er helemaal niets verkeerds in want in Europa en bv USA, Canada noem maar op, krijgen ze toch ook veel geld en vaak een platencontract? Nou nou, met zo een platencontract en een buidel met geld lijkt het mij een grotere opgave om je school af te maken. Een goede begeleiding is dan zeker vereist.

  Dan gaan we toch niet moeilijk doen over 500m2 grond t.w.v. 5000 Euro?

  Zij zeggen “neks no fout” en ik zeg ” heeeeeel misschien is niet alles fout” ;-).
  Laat dat de benadering zijn, dan is er een basis om zaken ook objectief te beoordelen.


  Maak melding

 4. @ AHE,

  Ik probeer alles objectief, positief en constructief te bekijken, maar in een land waar subjectiviteit, negativisme en destructie aan de orde van de dag is, is dat een verdomd moeilijke opgave.


  Maak melding

 5. @blakka bakra, inderdaad daar zijn we mens voor en geen robots. Gevoelens als bv teleurstelling zijn ook onderdeel van ons leven en dat maakt ons soms hard en misschien een beetje subjectief.

  Blijven proberen zou ik zeggen.

  Dan maak ik meteen van de gelegenheid gebruik voor een correctie op mijn vorige posting.
  “geïnvesteerd in grond dat wellicht duurder kan worden”. Moet zijn “geïnvesteerd in grond die wellicht duurder kan worden”.


  Maak melding

 6. @kolibrie
  Zelf de talentvolle /onschuldige jeugd,kraak je af,..tja dit soort geklets zegt al genoeg het is een IQ probleem.wat een niveau zeg.ik zou me dood schamen om zo`n reactie te geven.,ook anoniem.ai boi.if na joe ptjieng bing wienie zou je anders praten.of zou je het terug geven ?
  Dit geldt ook voor jou,..masra destructief …Blaka bakra .Suriname heeft geen sikkepit aan jullie mie mang !! BE POSITIVE ! klaag niet om het klagen.use your brains.ik snap niet wat hier fout aan is.


  Maak melding

 7. Printa, het is vervelend om te zeggen, maar zelf lezen kun je niet en begrijpen is ver te zoeken bij jou. Als ik het zo lees dan ben jij ook een van die niets nutters die ook op geld geilen. Ik had in ieder geval die aanbod genomen eerlijk is eerlijk! Ik had in ieder geval mijn kind verder laten leren en weet dat dit een politieke stunt is om de aan lager wal geraakte kinderen te motiveren en dat werkt in suriname averechts. Straks willen ze alkemaal zo beloont worden!


  Maak melding

 8. @kolibrie
  Haat en jaloezie maken jou blind en kortzichtig,dat is een slechte leermeester mie mang.positieve ontwikkelingen moet je toejuichen en niet AFKRAKEN !


  Maak melding

 9. Het zou fijn zijn als de surinaamse jeugd ook zoveel interesse zou tonen in sport.Helaas niet.Daar komt er strakke decipline bijkijken.Decipline is hier een scheldwoord aan het worden.
  Iedereen wil hier hier artiest worden.Zelf de president denkt dat hij artiest is.99% nonsens!


  Maak melding

 10. Jammer dat reacties hier draaien om haat en nijd.
  Ik vind het een goede zaak hoe ze de prijs in natura hebben uitgekeerd aan zo’n jong meisje.

  Zo hebben ze ook voorkomen dat ze plotseling veel vrienden kreeg om het geld te helpen opmaken of aan andere onbedoelde dingen zou worden opgemaakt.

  Met enige trots wil ik u opmerkzaam maken dat deze jeugd laat ook zien waar hun krachten liggen en waar ze goed in zijn.

  Ook hier zie je steeds meer dat Surinaamse mensen talentvol zijn. We kunnen wel lopen schreeuwen over discriminatie maar onze mensen doen het hier goed. Bekende Surinaamse zangers, nieuwslezers presentatoren noemt u maar op. We zijn echt goed vertegenwoordigd qua talenten. Dus op een of andere manier draagt Holland onze mensen wel een warm hart toe ondanks dat gemekker dat ze ons eeuw lang in een Zwarte Pieten karikatuur inlijven.


  Maak melding

 11. Re printa, haat , jaloezie,kortzichtig, slechte leermeester, jij hebt positieve ontwikkeling!!!!Hopelijk zal dat bij jou ooit nog verder ontwikkeld worden!


  Maak melding

 12. Beste mensen,
  Ik kan het toch niet laten om mijn waardering uit te spreken voor de sponsoren die het perceel als prijs gaf.

  Suriname kun je niet vergelijken met de glamour world als Holland is. Hier zou de winnares een platencontract, geld, en de ene aanbieding na de andere uitgereikt krijgen.

  Echter zulke dingen liggen minder voor de hand in ons Suriname en daarom vind ik het kortzichtig van critici hier om zich negatief over het perceel als prijs uit te laten. Is puur jaloezie want dat kind heeft zo jong als ze is het allemaal zèlf verdiend en niet via een duistere weg bemachtigd!

  Alle lof dus voor de sociaalbewogen uitkeerders van het perceel als prijs want ze spelen goed in op onze Surinaamse situatie.
  Bravo!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES