woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuw TV programma Jörgen Raymann: 'Baas Raymann'

Nieuw TV programma Jörgen Raymann: ‘Baas Raymann’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen vrijdag vond de try-out plaats van ‘Baas Raymann’ het nieuwe NTR TV programma van Jörgen Raymann. Het wordt een vrolijke show met kritische noot van Raymann samen met de talentvolle comedians Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday. Onder aanvoering van ‘BAAS’ Raymann geven zij hun uitgesproken kijk op Nederland.

“Zij noemen het beestje bij de naam, zonder opgestoken vinger. Of het nu gaat om politiek, economie, social media, daten, kinderen of huisdieren; heel Nederland wordt een spiegel voorgehouden. Er wordt geoordeeld, maar nooit veroordeeld. In een tijd van verharding en verzuiling geloven zij in de helende werking van humor en zelfspot” aldus de NTR.

De eerste aflevering is te zien op vrijdag 30 oktober om 22.25u op NPO 1.(FOTO: backstage bij de opname van de try-out – via Facebook Pagina ‘Baas Raymann’)

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES