donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeider motorclub No Surrender vermoord gevonden

Leider motorclub No Surrender vermoord gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

De leider van de Amsterdamse tak van motorclub No Surrender, de Amsterdamse Surinamer Brian Dalfour, is vermoord gevonden in een vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe. Dat meldt een bron vandaag aan de NOS. Dalfour, ook wel bekend als ‘Dalla’, is volgens de bron zwaar toegetakeld gevonden in het vakantiehuisje.

Donderdag werd bekend dat daar twee vermoorde mannen waren aangetroffen. Volgens Het parool werd Dalfour gezien als een beroepscrimineel en had hij veel contact met andere criminelen. Zo trok hij in het verleden op met Gwenetta Martha, schrijft de krant.

Volgens de website vlinderscrime.nl die het nieuws als eerste naar buiten bracht, was Dalfour ook actief in Suriname, waar hij betrokken zou zijn geweest bij het opzetten van de Surinaamse tak van de motorclub. Dalfour vloog volgens de website geregeld via Brussel naar Suriname ‘om in Nederland geen slapende honden wakker te maken’.(Foto: © No Surrender MC Amsterdam)

UPDATE:
Volgens De Telegraaf had ‘Dalla’ het vakantiehuisje speciaal gehuurd om een conflict uit te praten. Hij nodigde zijn tegenstanders uit om het conflict, dat uit zijn verleden stamt, uit te praten. Daarbij ging het afgelopen woensdag echter gruwelijk mis schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
  1. Motorclubs zijn per definitie criminele organisaties. Derhalve zijn zij op diverse plaatsen in Europa verboden. Nu is Brian Dalfour a.k.a. Dalla het slachtoffer geworden van zijn eigen onfrisse daden. Hij heeft ook een afdeling in Paramaribo opgericht, en niet om het openbaar groen in Paramaribo gratis te onderhouden, kan ik u verzekeren. Wat je ver haalt is lekker, luidt het gezegde.


    Maak melding
  2. Ik ben deze crimineel paar maanden geleden in Suriname tegen het lijf aangelopen toen zijn ploegje de Waterkant onveilig maakten.

    Opgeruimd staat netjes


    Maak melding
  3. Kjjk maar uit , want in su kunnen ze komen en gaan en niemand doet ze iets. Wil je crimineel zijn , sluit he maar aan. Dalla i ka, pe a bigi foe joe go!


    Maak melding
  4. Motorbendes ? Dat zijn denk ik zielige mannetjes die aandacht te kort komen.
    Zijn ze in een grote groep, dan wanen ze zich untouchable, zijn ze alleen of beter gezegd in de minderheid, dan zijn ze zo kwetsbaar als maar kan.

    Arme zielen !


    Maak melding
  5. printa
    1 Last minder voor Suriname !! weg naar de Noordzee met dit gespuis,..daar is waar ze thuis horen in Sodom en Gommora.

    Jij bent echt puurt dom en zielig Printa

    Suriname is volgen jou zeker het paradijs op aarde waar alleen maar heilige boontjes wonen.


    Maak melding
  6. @ Printa,

    In een wetteloos, regelloos en respectloos land als Suriname gedirjen deze bendes juist het best. Niemand die ze een strobreed in de weg legt. Zelfs in Suriname worden Nederlands/Surinaamse criminelen genadeloos omgelegd. Er is toch geen controle op.


    Maak melding
  7. Tja! wat moet ik zeggen?? Had je maar een normalen baan gezocht!! werken bij Wilders als lijfwacht zou ook een optie kunnen zijn.

    Ach ja! wie hoog vliegt, komt toch een keer op de grond!!


    Maak melding
  8. Wiep Ding, Wildera wordt beveiligd door neserlandse veiligheidsdiensten. Je denkt toch niet dat zo’n draaideur crimineel door de screening komt. Su staat weer eens op de kaart.


    Maak melding
  9. Wat een dom gelul van die Printa, 2 weken geleden nog een stel motorrijders Wheelies aan het maken midden op de dag in de domineestraat en waar was de politie? een aantal motoragenten zijn zelf lid van die groepen.
    Dus ook in dit geval steek je hand in eigen boezem en veeg eerst je eigen straatje schoon desnoods met het lijk van een motorbende lid daar, geen probleem mee of dia nu in Su of in Nl. is


    Maak melding
  10. Yo Hans je denkt toch niet echt dat er agenten lid zijn van een 1% club hahaha ze zullen wel corrupt zijn maar nooit lid worden dat betekent namelijk einde baan en einde extra geld voor het lekken van informatie. Gebruik je hersens voor je wat zegt


    Maak melding
  11. Hij dacht we gaan ze even hun lai afpakken 😂😂😂😂domme neger
    Amang Dede dalla boy
    Rippen van coke wordt jouw dood
    Deze stoere motor gangsta hebben ze afgeknald hij dacht dat hij Superman was punk ass


    gemodereerd
  12. Hij dacht we gaan ze even hun lai afpakken 😂😂😂😂domme neger
    Amang Dede dalla boy
    Rippen van coke wordt jouw dood
    Deze stoere motor gangsta hebben ze afgeknald hij dacht dat hij Superman was


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES