Imanuelle Grives afgetraind voor nieuwe vechtsport serie

0

Imanuelle Grives is binnenkort te zien in ‘Vechtershart’, een nieuwe dramaserie van BNN en Endemol Nederland, die zich afspeelt in de wereld van de vechtsport en boksscholen. In de serie kruipt hoofdrolspeler Waldemar Torenstra in de huid van Nick Roest, een voormalige K1-kampioen die vrijkomt na vier jaar gevangenisstraf voor een geweldsdelict. Grives speelt zijn ex-vrouw.

Vechtershart gaat over knokken, over overleven, maar vooral over familiebanden, over de relatie van twee broers en hun vader. In een interview met ‘Groeten uit Tatta’ vertelde Imanuelle dat ze speciaal voor deze serie flink heeft getraind. De actrice, die bekend werd door haar rol in de film ‘Alleen maar nette mensen’, trainde soms wel vijf keer per week voor een afgetraind lichaam.

De achtdelige serie is vanaf 22 november iedere zondag te zien op NPO 3. Bekijk hier het interview met de Nederlandse actrice van Surinaamse afkomst:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.