Bewustwordingscampagne Waterleiding Maatschappij Suriname

8

Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (m) begroet onderdirecteur Alwin Linger van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (l) kort voor de lancering van een nationale bewustwordingscampagne om de burger te leren hoe zuinig om te gaan met water en energie. De campagne sluit aan op de drastische verhoging van de water- en energietarieven. De slagzin van de campagne luidt: ‘Wij moeten het samen doen. Jouw verbruik bepaal je zelf’.

8 REACTIES

 1. Ik rij langs de weg van Paranam naar Billiton.
  Ik zie erf kranen openstaan terwijl de gebruiker niet aanwezig is. Via een tuinslang word water getapt naat teilen en wasmachines. Het water stroomt over. Ik ben eens een kwartiertje blijven staan kijken en en kwam maar niemand om de kraan af te sluiten.
  Zie daar het verbruik. Jammer genoeg waren het mensen van het binnenland. Waarschijnlij denkende dat het ater net zo veel blijft stromen, en gratis, als de rivier.


  Maak melding

 2. Baden 1xper dag,
  Tandenpoetsen 1x per dag
  Poepen 1x perdag of 1x na eem week,toilet flushen vergt ook water,je goteb schoon houden van wied en op regenwater blijven hopen en dan met zijn allen gaan baden erin .
  Sinds de ndp er is lijkt hetneterop als wij in AFRIKA leven!!


  Maak melding

 3. Focus wordt verlegd. Bezuinigen vanwege paarse corrupte bende opgelegd. Alles was toch goed in 1e periode? Leunen op cijfers Standaard & Poors. Crisis was niet in Su maar elders. Deze waardeloze mensen wonen in een land waar regenwater met bakken uit de wolken valt. Plannen voor zon-energie? O nee liever eigen zakken vullen. Klantvriendelijkheid SWM is standaard. Schoon drinkwater leveren met waterdruk is VVT. Wel prijsverhogingen vanwege corrupt beleid. Debat over gevoerd wanbeleid in DNA is er niet. In de republiek bestuurd door criminelen zijn dolle fratsen met dank aan de bekrompen paarse debielen gangbare normen. Opmerkelijk dat paarse zwijnen in alle talen zwijgen.


  Maak melding

 4. @SWM,

  “Opmerkelijk dat paarse zwijnen in alle talen zwijgen”.

  Kan ook niet als je de hele dag je bakkes vol hebt met bruine bonen en zoutvlees. Of water.


  Maak melding

 5. je kunt duidelijk zien / merken,dat die blakaas geen hersenen hebben..

  ze kunnen niet na-denken..

  de positie speelt geen rol van betekenis heeft toch geen verstand..

  neem nouw simpel de kapiteins basjas opperhoofden ,wat voor rol spelen ze in de samenleving..

  die indjie ligt nog steeds in zijn hangmaat te slapen als toen in de vorige eeuwen..,maat hij schreeuwd om voor uit gang….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.