Kaseko formatie Sabakoe op verjaardag Parbo Bier

2

Sabakoe, de populaire kaseko groep uit Nederland, komt later deze maand voor een weekje naar Suriname. Dit vertelt bandleider Alfons Heye aan Teenie West. “We zijn gecontracteerd door de Surinaamse Brouwerij NV om op de Parbo Biri Bigi Yari Party op 24 oktober in het AK Stadion op te treden”. Dit jaar bestaat de brouwerij 60 jaar.

De groep vertrekt op 21 oktober uit Nederland en keert op 25 oktober terug. “De band is puur voor het optreden gehaald. We kunnen helaas niet op commerciële feesten optreden”, benadrukt Heye. Hij hoopt dat men hiermee rekening zal houden. Dit is de tweede keer dit jaar dat de populaire kasekogroep Suriname aandoet. De eerste keer was in april voor een prive party.

Sabakoe is druk bezig in Smoor Studio in Amsterdam de laatste hand aan de Nieuwe cd te leggen. “De muziek is al af. Er moet nog ingezongen worden. Op de cd komen in totaal 8 nummers te staan. Het gaat om: 7 pittige kaseko nummers a la Sabakoe en een gospel nummer”, onthult de bandelier. Het Streven is erop gericht om de cd in november te lanceren. De populaire kasekogroep, die langer dan 30 jaar aan de weg in de muziekwereld timmert, is in december weer in Suriname.

2 REACTIES

  1. Met mijn heel beperkte kennis van de Kaseko wereld kan ik toch vertellen dat deze bandleider geen ster allures heeft, altijd eerlijk is en recht door zee. Zonder een goede dosis discipline is het onmogelijk om 30 jaar aan top te staan.

    Maar uiteraard doet hij het niet alleen. Proficiat!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.