CNN Heroes 2015: stem op Monique Pool

19

PARAMARIBO, 10 okt – De Surinaamse Monique Pool van Green Heritage Fund Suriname is doorgedrongen tot de laatste selectie van CNN Heroes 2015. Dit werd afgelopen donderdag bekend gemaakt in het CNN programma ‘New Day’. Hier op CNNHeroes.com kun je op haar stemmen!

Pool heeft zich gewijd aan het helpen van wilde dieren in Suriname. Ze heeft honderden luiaards en andere zoogdieren gered, gerehabiliteerd en weer vrijgelaten in het regenwoud. Zij beschermt luiaards en haar huis fungeert als een tijdelijk toevluchtsoord voor de zoogdieren.

Met nog 9 andere helden is Pool uitgenodigd voor de awardshow waar de helden nog eens extra in het zonnetje worden gezet. Daarnaast maken alle helden ook kans op een flinke geldprijs. Of Pool de eerste prijs krijgt hangt af van het aantal publieksstemmen. Stemmen kan vanaf vandaag en mag iedere dag hier op CNNHeroes.com.

De Surinaamse Monique Pool van Green Heritage Fund Suriname is doorgedrongen tot de laatste selectie van CNN Heroes 2015. Pool heeft zich gewijd aan het helpen van wilde dieren in Suriname. Ze heeft honderden luiaards en andere zoogdieren gered, gerehabiliteerd en weer vrijgelaten in het regenwoud. Breng ook jou stem uit op haar. Kijk op https://www.waterkant.net/?p=47966

Posted by Waterkant on vrijdag 9 oktober 2015

19 REACTIES

 1. Als liefhebber van flora en fauna krijgt mw. Pool mijn applaus. Hopend dat zij de unieke prijs toebedeeld krijgt omdat zij fantastisch eerlijk werk doet in Suriname. Alvast proficiat in verband met uw nominatie.


  Maak melding

 2. Met respect voor het werk van Monique heb ik op haar gestemd. En als Surinaamse heeft ze het extra moeilijk in een land waarin mensen de dierenwereld alleen maar zien als iets eetbaars. De sekoe’s in de Saramaccarivier zijn al bijna uitgeroeid (opgegeten), apensoorten idem ditto, en de luiaard wordt gewoon uit de elektriciteitspalen geschoten alleen maar omdat hij schade kunnen bezorgen. Zij heeft alle steun nodig.


  Maak melding

 3. Dit is me pas een HERO.
  Monique pool,Schoon en Rijn,
  geen amnestie en ook geen vergiffenis.
  Dit alles kan ‘hero’ bouta niet nazeggen.

  Monique Pool de stem van degenen die niet kunnen praten voor hunzelve.
  You go,girl.


  Maak melding

 4. Monique Pool verdient het dat op haar gestemd wordt.
  Het is treurig dat Surinamers weinig tot geen respect hebben voor de prachtige natuur van hun land.
  De rijke flora en fauna waar Suriname over beschikt moet beschermd worden.
  Daarom heb ik gestemd op haar en heb anderen gevraagd/gestimuleerd ook te stemmen op Monique Pool.


  Maak melding

 5. @blaka bakra, no mang ! Er zijn echt een paar rechtgeaarde Surinamers hoor en ik ben er zeker van dat jij het ook oprecht meent met ons land: I Love Su


  Maak melding

 6. @Amaranta,

  Natuurlijk zijn er rechtgeaarde Surinamers, maar die lopen niet in dat pseudo-nationalistische T-shirt rond. “I love Su” en vervolgens gooien ze hun petflessen uit de bus of in de trens, vernielen hun leefomgeving, hebben nauwelijks oog voor de natuur. Dat wil ik er mee zeggen. Het zijn juist die hypocrieten en dan vooral de jeugdigen.


  Maak melding

 7. Wat te zeggen van mensen, die deze wezens als kindje kleden en maken tot hun lijfseigen. Die dieren is in gevangenschap geen lang leven beschoren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.