FATU komt naar R’dam met Jörgen Raymann en Anuar

0

Na 9 succesvolle seizoenen in Amsterdam komt FATU (eindelijk) naar Rotterdam! Gevestigde namen als Lebbis, Najib Amhali, Jandino Asporaat en Roue Verveer passeerden al de FATU revue, maar ook opkomend talent staat in de line-up.

Zie deze eerste Rotterdamse editie de dopeste stand-up comedians en cabaretiers aan het werk. MC/host Jeffrey Spalburg en partner in crime DJ Phantom verwelkomen deze middag onder andere: Jörgen Raymann en Anuar.

Laat het gelach maar komen; geniet van deze unieke comedymiddag op zondag 6 december om 15.00u in Theater Zuidplein te Rotterdam. Kaarten hier verkrijgbaar.

FATU in Rotterdam

'FATU GAAT VREEMD''In hun 10e seizoen gaan ze voor het eerst vreemd en gaat FATU buiten de deur. Waar? In Rotterdam! Met alleen maar toppers: knalharde comedy van Anuar, de nonchalante Victor Luis Van Es (Comedyfactory), new talent Michael Sanches (uit Rotterdam!) en we sluiten af met Jorgen Raymann! Kom je FATU nemen! #comedy #zuidplein #010 #totdanHaal hier nu je kaarten!! VOL = VOL:http://www.theaterzuidplein.nl/winkelmandje/fatu-010/4014/https://www.facebook.com/events/1530934287197891/

Posted by Waterkant on woensdag 2 december 2015


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.