Succesvolle veiligheidscampagne politie Suriname

3

Cherida Dragman, waarnemend Hoofd Public Relations Korps Politie Suriname, verstrekt promomateriaal aan een autobestuurder in Nickerie. Ze is trekker van een veiligheidscampagne van de politie met het doel de bevolking bewust te maken van de eigen verantwoordelijkheid bij het bewerkstelligen van veiligheid. De campagne met een landelijk karakter was op 1 augustus in Paramaribo gestart en liep af op 30 september. Dragman kijkt terug op een succesvolle campagne.

3 REACTIES

 1. Goed zo Cherida ; en nou maar hopen, dat ze je raad volgen ! Want sommige bestuurder worden duivels als ze achter de stuur kruipen met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 2. Goede actie, maar van dit artikel word ik helemaal niets wijzer.
  In welk opzicht is deze campagne een succes geworden.
  Zijn er cijfers bekend van voor en na de actie ?
  Dit is een heel erg nietszeggend artikel.
  Graag in het vervolg uitspraken onderbouwen met feiten.


  Maak melding

 3. Veiligheidscampagne succesvol afgesloten.
  Hoe staat met de veiligheidscampagne van de geinde boetes en of nog te innen boetes. Hoe staat het met nummerering van de aanmaningsbriefjes voor de boetes. Nergens een referentie nummer, dus men kan alla dol laten copieren zonder controle techniek te laten inbouwen. Controle is geen daad van vijandschap, daarom moet het zijn. Minister schenkt U ook aandacht binnenshuis op Uw Ministerie.
  Het kan goed mis gaan dus wees alert.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.