vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieEindrapport getuigenis Bouterse niet af op acht december

Eindrapport getuigenis Bouterse niet af op acht december

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 8 okt – Het eindrapport van het project Getuigenis Desi Bouterse is niet meer haalbaar op acht december. “Dus hebben we besloten om de rapportage in twee deelrapporten te splitsen”, zegt initiatiefnemer Dew baboeram (Sandew Hira). Het eerste deelrapport bestaat uit de getuigenis van Bouterse.

Ook is er een reflectie van Baboeram op de getuigenis. Het tweede deelrapport wordt ergens volgend jaar gepresenteerd. “Het is een gigantisch traject dat veel tijd en geld kost”, zei Baboeram tijdens een persconferentie. Intussen heeft minister Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken steun toegezegd. Baboeram wil praten met de topman van de Organisatie van Amerikaanse Staten, OAS, Luis Almagro Lemer.

“Ik wil hem informeren over wat we doen en bespreken hoe de OAS kan ondersteunen”, aldus Baboeram. Hij is blij met de Nederlandse toezegging om documenten toegankelijk te maken. Tijdens zijn recente bezoek aan Zuid-Afrika is bewondering getoond voor het project. “Het laat zien dat ondanks alle politieke obstakels er mogelijkheden zijn om oplossingen te zoeken voor politieke spanningen.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

29 REACTIES
 1. Zijn de eerste haarscheurtjes. Geen enkele verdachte zal meewerken aan zijn eigen medeplichtigheid. Ongeloofwaardig deze exercitie.
  Het 8 december strafproces is moedwillig door de hoofdverdachte en met hulp van de voorzitter DNA onderuit gehaald.


  Maak melding

 2. Wat een negatieve reacties.
  Wees aub eerlijk er is erg positief en gehaast gepland om voor of op 8 december 2015 resultaten te laten zien. Wat die resultaten ook zullen zijn.

  Om met formele instanties afspraken te kunnen maken en verzoeken in te kunnen dienen die overwogen worden ben je al maanden verder.

  Tot nu toe is er in mijn ogen veel gepresteerd en wordt er openheid betracht. Hier kan wat van geleerd worden.

  Blijft dat ik wel bedenkingen heb over de bijdrage die de heer Bouterse zal gaan of zal kunnen leveren en de interpretaties die daar aan gegeven gaan worden.

  Resultaat is allicht dat er voor Bouterse weinig positieve uitwegen overblijven als men eerlijk samen blijft werken.


  Maak melding

 3. De Oas is reeds eerder al heel duidelijk geweest richting Suriname betreffende waarheidsvinding, nl. geen amnestie voor moordenaars en mensenrechtenschenders, terwijl een rechtzaak gaande is, en zullen daar zeker niet aan mee gaan werken.


  Maak melding

 4. Het is een gigantisch traject dat veel tijd en geld kost”, zei Baboeram tijdens een persconferentie.

  Dit rapport die heel duur is en wel in tijd van “monie no dé a kebá”en levert geen enkele positieve bijdrage aan de samenleving om te overleven noch zal het geen bijdrage leveren aan een ander inzicht.


  Maak melding

 5. Wie financiert deze showcase? Wat gaat en zal het betekenen voor de nabestaanden en voor ons als volk?een “president”die praat over dat”8 december ding” en dat hij slaapt voor hij zn kussen ziet?


  Maak melding

 6. van uitstel komt afstel in dit theater van de lach. Een geldverslindend project van snoepreisjes met paarse meelopers. Bejaarde Desi heeft zich puissant rijk gestolen evenals zijn criminele zoontje Dino en overige ranzige familieleden. Miljoenen USD vretende advocaten voor Dino en nu deze peperdure poppenkast weer.

  Dit land vol domoren kijkt willens en wetens de andere kant op en laat stilzwijgend toe dat deze Bouta-clan het land voor de 3e keer in successie naar de klote helpt.


  Maak melding

 7. Bouta en Sandew doen een HAASTKLUSJE !

  De OAS mensenrechten commissie zal echter
  de amnestiewet spoedig NIETIG verklaren !

  De KRIJGSRAAD wacht nog even met strafeis
  en eindvonnis !

  Operatie Hira is FAKE en heeft alles te maken
  met de verslechterende gezondheidstoestand
  van de HOOFDVERDACHTE !

  PS : De Financiele CHAOS en Financiele
  INSTORTING van Sranang zal ook Sandews
  ZOGENAAMDE onderzoek naar de waarheid,
  terwijl ondertussen de hoofdverdachte poogt
  de Rechterlijke Macht te saboteren,
  ZWAAR TREFFEN !


  Maak melding

 8. OOOOooh ik weet het!
  Op 8 Dec gaan Sandew en bouta samen ergens schuilen ,ze gaan zichelve onvindbaar maken ,ze gaan dokken uit Schaamte!!
  Wat deze Sandew allemaal moet doen voor een positie op het cabinet,zelfs zijn vermoorde broer verkopen hinderd hem niet. Sandew Hira doet menigen denken aan Keskesipesad gangaram panday.


  Maak melding

 9. Sadew Hira wordt mini-ster van Vergiffenis!
  stel je voor ,zijn kameraad bouta is toch niet de enige and lonely moordenaar in Suriname die om vergiffenis smeekt voor zijn zonden ?!
  Neen toch?
  Zo ik denk dat de gehele inwoners van onze Alcatraz(Santo Boma),op de wachtlijst staat om Vergeven te worden.
  Leuk toch zo het idee van Sandew van ,moordenaars en bevolking leven vredig naast elkaar,het omgekeerde wereld van Sandew en de overige ndpers.


  Maak melding

 10. DiDiBrie, DiDiBrie, DiDiBrie toch…………….. wat is het volgende dat je zal/gaat verzinnen? Dit van/met San-dong mira is sinds dag 1 toch een lachertje geweest. En San-ding mira joe kang lik ons de M..rs. Tot nu toe heeft niets dat verzonnen is geholpen( joe DiDiBrie joe). A enige pasie foe wang jepie kang kong, na a pasie foe wang rechter(BOXEL), iets anders is er niet. Odiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 11. Henk Molenaar, werk jij? Omdat jij zoveel te doen hebt,
  ben je hier op de site altijd op tijd. Om WITTE VOETJES te MAKEN op de site, behoor je “op tijd” te zijn.

  Wat vind je trouwens van die 86 MILJARD die Griekenland van de Europese Unie krijgt aan STEUN ontvangt.

  Als Suriname behoefte heeft om haar geldpers open te zetten, laat ze maar rustig hun gang gaan. Alles wat GEOORLOOFD is MAG! Europa speelt haar EIGEN SPELLETJE.

  Het TONEELSTUK van de Nederlandse minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en de Griekse Premier Alexis Tsipras heeft een MOOIE (Dijssel)BLOEM opgeleverd hè kereltje? Zes-en-tachtig MILJARD!

  Zie maar waar het “GELD” vandaan komt. Heel vaak, GEWOON van de pers. Mondje DICHT, zou oma zeggen.

  Ze hadden GENOEG TIJD nodig om bij te drukken.

  Laat Suriname met rust en ga met je ‘piemeltje’ spelen, Henkie.

  Je hebt MINIMAAL nog VIJF VOLLE JAREN STRAF om LASTER – en OPRUIENDE CAMPAGNE te voeren. Wie weet daarna NOG VIJF EXTRA JAREN PUNISHMENT??? Als BAKSJISJ / BACKSHEESH oftewel “GESCHENK”!!!

  Trouwens TROUWE SLAAF Henkie, je hebt al vijf volle maanden uitgezeten. Waar gaat de tijd, kereltje?

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 12. Prettige vakantie gehad in Zuid Afrika?
  Even weer met de beide benen op de grond graag!
  De OAS bestaad ook uit de USA en Canada (overigens een schitterend land), dus even realistisch.


  Maak melding

 13. Wie hecht waarde aan een getuigenis van de hoofddader, afgelegd zonder beeldmateriaal ten overstaan van Dew Baboeram die probeert DiDiBrie van alle blaam te zuiveren?
  Getuigenissen van Rozendaal, nabestaanden van de slachtoffers en verdachten die voortzetting van het proces willen om hun naam te zuiveren zou veel geloofwaardiger overkomen. Maar Dew Baboeram vindt dat onbelangrijk omdat het ten nadele zou komen van de hoofddader.
  Bouterse heeft in het verleden ontkend dat hij wat met de moorden te maken heeft gehad, ondanks overduidelijke bewijzen die zulks ontkrachten.

  Baboeram Dew wil de namen van de financierders van dit project niet noemen, maar dat hoeft ook niet, we weten natuurlijk wel vanwaar het geld vandaan komt.


  Maak melding

 14. Wahahahaha, ze paars gewilligen houden de ganse boel voor de gek. Eerst was het bij monde van de geldgierige paarse apostel Stef Anus met de zgn spijtbetuiging van zijn baas voor dec. 2010 en nu deze paarse kolder. Ma kut, de oliedomme paarse stemmers verdienen deze paarse soap met Hira als hoofdrolspeler en baas als…..lijder. hihihi. Wahahahaa


  Maak melding

 15. Whahahahahhhaaaaaaaa….
  Hoe heet deze toneel theater voorstelling ook alweer?
  Is het bouta de ZONDAAR of Sandew Hira de VERGEVER??!!
  Of is het bouta DE MOORDENAAR of Sandew Hira de MOORDENAAR LIEFHEBBER VAN ZIJN BROER!!!!


  Maak melding

 16. Freedom2u:

  De bekende truc van Paatse Kakkerlakken: Niet op de kritiek op Bouterse ingaan maar hele andere dingen er bij halen.

  Kansloos. Wat heeft Griekenland met Eindrapport getuigenis Bouterse te maken?

  Jullie Paarse Kakkerlakken zin net zo dom als voorspelbaar,

  SRD- Eurokoers loop al naar naar de 1 op 4. . Prima toch?


  Maak melding

 17. Hira zegt dat hem in Zuid Afrika geadviseerd is om ook andere mensen die enige kennis of wetenschap van feiten te horen om zodoende het waarheidsgehalte van de getuigenis van bouta te kunnen toetsen..”daarom heeft hij naar eigen zeggen ex pres Venetiaan ook benaderd.”
  En deze man noemt zichzelf een wetenschapper..dat kon mijn nichtje van 2 jr hem ook vertellen..Deze exercitie past in het scenario van Bouta waarbij hij een wanhoopspoging doet om voordat hij het tijdelijke met het eeuwige verwisseld, zijn straatje schoon te vegen..maar er is maar 1 persoon die hem zal geloven en dat is hoofdleiding André Misiekeba alias: waarin domein..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES