Sergio Bunsee in Den Haag en Rotterdam te zien

0

Hagenaren en Rotterdammers opgelet! Op vrijdag 23 oktober start Sergio Bunsee zijn Moeilijk?! Tour in theater de Vaillant in Den Haag en op woensdag 4 november zal hij theater Zuidplein Rotterdam op zijn grondvesten doen schudden.

Sergio maakt Moeilijk?! en zet zich hiermee als nieuwkomer direct op de kaart in theaterland. Dit maakt hem berucht, maar binnenkort ook beroemd. De titel van zijn eerste avondvullende voorstelling geeft het al aan, de weg naar roem is; MOEILIJK?!

Want wat gebeurt er als je onverwacht te maken krijgt met afwijzing en verlating? Dan is er nog maar één oplossing…moeilijk doen, heel moeilijk doen. MOEILIJK?! is een aangrijpend verhaal met hilarische sketches, rake grappen en muziek; over het slagveld van de liefde.

Gewoon komen, niet moeilijk doen! Kijk voor meer info ook op www.sergiobunsee.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=YQ5-u9kiW7k

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.