Feyenoord ’s U15 selectie vandaag tegen Suriname

0

De U15 selectie van de Nederlandse Eredivisieclub Feyenoord is momenteel in Suriname. De ploeg uit Rotterdam is daar om een U15 internationaal vriendschappelijk toernooi te spelen. Aan dit toernooi nemen naast Suriname ook Frans Guyana, Curaçao en Bonaire deel.

Vandaag (dinsdag) om 16.00 uur (lokale tijd) wordt de wedstrijd tussen Bonaire en Curacao gespeeld. Daarna wordt de kraker tussen Feyenoord en de Surinaamse selectie afgewerkt. Suriname vormt samen met Feyenoord en Frans Guyana poule A in dit toernooi, terwijl Curaçao Soccer Academy, Tony’s Football Academy Rotterdam en Bonaire zijn opgebracht in poule B.

Het toernooi wordt van 2 tot en met 9 oktober in het Franklin Essedstadion in Paramaribo gehouden.
(FOTO: Facebook page ‘Surinaams elftal, Suriname & Voetbal’: Feyenoord U15 op Schiphol op weg naar Paramaribo, Suriname)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.