Hypermoderne nieuwe afdeling Acute Opname SVZ

1

Algemeen directeur Manodj Hindorie van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) in Suriname met een deel van zijn team op de foto, vrijdag na de inauguratie van een nieuwe afdeling Acute Opname. Op deze hypermoderne afdeling worden patiënten opgenomen die extra zorg nodig hebben. De behoefte aan een afdeling Acute Opname is vooral ontstaan door de vergrote toestroom van patiënten die via de Spoedeisende Hulp (SEH) het ziekenhuis binnenkomen. De totale investeringskosten van de nieuwe afdeling bedragen ca. SRD 1.8 miljoen, bijeengebracht met steun van donoren, waaronder Staatsolie en de Centrale Bank van Suriname.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.