Hypermoderne nieuwe afdeling Acute Opname SVZ

1

Algemeen directeur Manodj Hindorie van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) in Suriname met een deel van zijn team op de foto, vrijdag na de inauguratie van een nieuwe afdeling Acute Opname. Op deze hypermoderne afdeling worden patiënten opgenomen die extra zorg nodig hebben. De behoefte aan een afdeling Acute Opname is vooral ontstaan door de vergrote toestroom van patiënten die via de Spoedeisende Hulp (SEH) het ziekenhuis binnenkomen. De totale investeringskosten van de nieuwe afdeling bedragen ca. SRD 1.8 miljoen, bijeengebracht met steun van donoren, waaronder Staatsolie en de Centrale Bank van Suriname.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.