Complimenten Secretaris-generaal Ban Ki-moon voor Suriname

16

Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties (r) heeft deze week tijdens een onderhoud met Suriname’s minister van Buitenlandse Zaken, Niermala Badrising (l) het Surinaamse volk gecomplimenteerd en gefeliciteerd met de mijlpaal, waarbij het aantal vrouwen in De Nationale Assemblee bij de verkiezingen van 25 mei is verdrievoudigd. Ban Ki-moon heeft, aldus de voorlichtingsdienst van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ook de felicitaties gestuurd voor president Desire Bouterse in verband met zijn herverkiezing. Badrising vertegenwoordigt Bouterse op de op de 70ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

16 REACTIES

 1. GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK
  De tijd zal ons meer leren.

  Welke mens maakt geen fouten?
  de Happy slapping niet, deze zijn de volmaakte idioten!!!!!!


  Maak melding

 2. Het lijkt wel alsof alle domme criminelen in de politiek toch voor elkaar kiezen. Wat doet ban ki moon nou voir de wereld . Die man reist de wereld af op kosten van de staat en de wereld wordt steeds erger. Nu een compliment voor de grootste drugs crimineel bouterse. Of zal er toch nog wat toch schuilen. We zullen het zien!


  Maak melding

 3. Waktie we hebben Chinezen, Jamaicanen, Guyanezen, Brazilianen en ja niet eens 10 Koreanen in Suriname, wedden dat wij binnenkort duizenden Koreanen zien zwerven binnen de straten van Paramaribo.


  Maak melding

 4. Ik ben bang dat Ban Ki Moon gewoon aardig wilde zijn, hij dacht, toen hij kennis maakte met Niermala, dat Suriname ergens in de binnenlanden van Uttar Pradesh ligt, de vorige keer toen hij kennis maakte met Lackin dacht hij dat Suriname een wijk van Johannes burg was net als Soweto en toen hij Somohardjo een keer tegenkwam op een vlucht naar Jakarta en die hem vertelde dat hij de speciale vliegende ambassadeur van Suriname was, dacht hij dat Suriname net als Sumatra één van de Sunda eilanden van Indonesië was, m.a.w. Ban Ki Moon heeft geen flauw idee waar het over gaat als de naam Suriname valt, hij denkt dan; ik zal maar voor alle zekerheid iets aardigs zeggen.


  Maak melding

 5. Dankzij de inzet van president Bouterse zijn er meer vrouwen in het parlement en op ministersposten terechtgekomen.Ook tijdens de 1e NDP regering kwamen vrouwen binnen de ambtenarij op hogere posities terecht.

  Het is altijd een publieksgeheim geweest maar het mag nu openlijk gezegd worden. Voor de VHP en NPS zijn vrouwen nog altijd handelingsonbekwaam.


  Maak melding

 6. @henkes
  Maak dat die paarse peoples maar eens wijs. Die houden zich nu aan elke strohalm vast! Ben benieuwd naar de officiële versie van Banki Moon, maar dat zullen we wel nooit horen!


  Maak melding

 7. Wie zegt dat het ban ki moon heeft gezegd, Trouwens wat maakt het uit. Wat wel frappant is , is dat die mevr van BuZa daar is gegaan om te zeggen dat wij nu meer vrouwen hebben in DNA , ze moest eigenlijk gezegd hebben dat we ni meer stemezelinnen


  Maak melding

 8. Aloha Ban Ki Moonche. Die weet zeker niet waar Suri ligt. Hij zal gedacht hebben een dorp ergens in de Amazone gebied. Die Suri Buza minister Nirmala zal wat eerder gefluisterd hebben over Suri,s status.In z,n schooljaren heeft hij zeker geen aardrijkskunde in Korea gehad.Hoe hij nu chef is geworden van de VN verbaasd mij.CHE.


  Maak melding

 9. Maakt het nou wat uit als de NDP of de DNA uit 99% vrouwen zou bestaan of 99% uit jongeren?
  Feit is dat de leider van het land hoofdverdachte van moord en een veroordeelde drugsdealer is en daar gaat men gewoon aan voorbij.
  Ban Ki Moon zal zich in gemoede afvragen wat er met dit Surinaamse volk aan de hand is.


  Maak melding

 10. Er zijn meer regeringsleiders die precies hetzelfde denken als secretaris generaal Ban Ki Moon maar Suriname niet openlijk willen prijzen. Je weet wel van dat syndroom van zogenaamd aan de ‘goede kant’ staan. Ban Ki Moon weet heus wel dat de zogenaamd beschaafd en onkreukbare leiders en senatoren de grootste schurken zijn die een poppenkast aan het opvoeren zijn. Kijk maar naar de VVD hier. Die zijn koplopers in fraude zaken en hebben de meeste vermogenscriminelen in hun midden. Bovendien kennen alleen hun superrijke aanhang De constructies om geen of minder belasting te betalen dan u en ik.
  @Mr Pakro,
  Dan wordt het tijd dat de Koreanen Suriname aan doen. Er is plek zat in Suriname voor de Koreanen want die zouden een aanwinst zijn voor Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.