Personeel Vreemdelingenzaken Suriname verplicht thuis

9

PARAMARIBO, 2 okt – Het totale personeel van de afdeling Vreemdelingenzaken van het ministerie van Justitie & Politie, is naar huis gestuurd. Volgens minister Jennifer van Dijk – Silos van Justitie & Politie gebeuren er allerlei onfrisse zaken op de afdeling. Corruptie viert er hoogtij.

De afdeling die verblijfsgunningen regelt voor buitenlanders, is al jaren in opspraak. Tot nog toe heeft de politiek er de vingers niet aan gebrand. Integendeel, door politieke bemoeienis is de ambtelijke beerpunt van de afdeling vaker dichtgehouden. Het mes lijkt er nu wel in te gaan. “De personeelsleden hebben een brief gehad, waarin is aangegeven dat ze vanaf nu thuis mogen blijven”, zegt Van Dijk – Silos tegenover de Times of Suriname.

Intussen loopt een onderzoek naar corruptie, dat geleid wordt door het Openbaar Ministerie. Eerder was al het hoofd van de afdeling ontheven op verdenking van het plegen van verboden handelingen. Kort na de aanvang van het onderzoek is het hoofdkwartier van Vreemdelingenzaken deels afgebrand. “Een aantal documenten zijn verloren gegaan, maar het ministerie heeft gelukkig back-ups”, aldus Van Dijk – Silos.

9 REACTIES

 1. Voor hoelang nog voordat u van bovenaf de pin op de neus krijgt, mevrouw Jennifer van Dijk – Silos.
  U bent goed bezig, maar ik ben bang dat sommige een beetje de zenuwen van u ingrijpen krijgen.


  Maak melding

 2. Het personeel zit verplicht thuis en is dus niet ontslagen,maar ontvangt gewoon salaris en alles wat erbij hoort.Hoe lang zal deze situatie nog voortduren?


  Maak melding

 3. Zo,even plaats maken voor de ndpers die miss Piggy van plan is te accomoderen bij het ministerie van vreemdelingenzakenNiets nieuws voor ons. Er gebeuren een heleboel rare dingen sinds Silos aka miss Piggy intrede heft gedaan op het politiek podium met bouta als haar grootste aanhanger en waarom niet?Zij heeft toch voor zijn VRIJHEID gezorgd(Voorlopig).
  Dan weer vliegt gebouw min van Juspol in brand en gaan documenten verloren die als bewijsmateriaal konden dienen maar het hinder allemaal Silos niet,misschien is zij zelf de brandstichter geweest. Wat ze allemaal doet om haar baas zijn vrijheid te garanderen…


  Maak melding

 4. Nu ze de namen heeft vernomen van wie de scaliaans zijn,is het niet meer harde taal en korte metten.Maar met de achterste draaiend,is het een economisch delict en kan buiten proces behandeld worden.De scaliaans mogen een vergunning aanvragen en dan doorgaan met het werk.Voor hun geldt een andere wet.


  Maak melding

 5. Lekker zelfverrijkt door corruptie, geschorst worden met behoud van salaris en straks ontslagen worden met ontslagvergoeding incl uitkering.

  Begrijpt u het nog ?

  Ik zeg per direct vervolgen door justitie en naar santo boma. En die lui helemaal kaal plukken.


  Maak melding

 6. Nu nog de moordenaars eruit schoppen die daar rijbewijzen verkopen. Heb ik het nog niet over de verkeershufters.Kortom er is heel veel werk aan de winkel.Wat heeft bellie de afgelopen 5 jaren gedaan?


  Maak melding

 7. Zeer geachte Minister,

  Er moet ook controle op te betalen boete-gelden komen.
  Vandaag 3 okt 2015 is snelheidscontrole aan de Mr. jagernath Lachmonstraat. Agenten staan op de hoek van floralaan.
  Op de aanmaning zijn er geen nummers voor nader controle over de betaling. Dus denk ik als iemand die boete moet betalen en de persoon een kennis bij de post Flora heeft , de kopie eruit gelicht en vernietigd kan worden.
  Controle is geen daad van vijandschap. Gelieve op bovenstaande controle technieken te laten inbouwen.
  Hoop dat mijn reactie een positieve bijdrage levert voor Uw Ministerie.


  Maak melding

 8. Minister van dijk silos waarom komt er geen wet van hang jongeren op die hoelen en voor winkels.daar worden de praktijken voorgezet.dus check dat ding


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.