Geplande vertrektijd vertraagde KLM bekend

0

De KL 714 van donderdag 1 oktober van Paramaribo met bestemming Amsterdam, is vanwege een technisch mankement aan een van de motoren gisteren vertraagd. Het benodigde motoronderdeel wordt vandaag, vrijdag 2 oktober vanuit Amsterdam ingevlogen. Dat maakt het bedrijf zojuist bekend.

De nieuwe vertrektijd van de KL 714 staat gepland voor zaterdag 3 oktober om 16 uur. De check in balies zullen open zijn van 11 uur tot 14 uur. KLM heeft de passagiers die niet woonachtig zijn in Suriname ondergebracht in hotels en biedt alle passagiers excuses aan voor het ongemak.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.