Suriname Summer Awards uitgereikt

4

Nisha Madaran heeft vrijdag tijdens de Suriname Summer Awards in Havana Lounge beslag gelegd op de prijzen Best Summer Female Artist 2015 en People Choice Awards. Ze kwam als beste vrouwelijke artiest vooral op de voorgrond vanwege haar aandeel in de remake ‘Pyar Hamara’, samen met Bryan Bijlhout. En ze dankt de People Choice Awards aan een sms-score van ruim 46.000. De overige prijswinnaars: Prince Koloni (Best Summer Song 2015) met Parfum, Damaru (Bigi Poku), King Koyeba (Dancehall), Hakuna Matata Gang, HMG (Hip HIP) en Amanda Roozer (Inheemse Sensatie 2015).

https://www.youtube.com/watch?v=JW6CFrxc1hA

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.