Comedy-toneelstuk Zit Mooi! nog één keer te zien

4

Na het enorme succes van het typisch Surinaams comedy-toneelstuk Zit Mooi! van Roué Verveer, Murth Mossel, Rayen Panday en Deng Boy (Ronny Ormskirk en Eric Schröder) hebben de heren een nieuwe ronde van shows aangekondigd. Het gaat om 5 voorstellingen van 30 november t/m 6 december 2015.

“Vanwege de vele mails, berichten op Facebook en live getrek aan onze mouwen hebben we besloten om nog één ronde mooi te gaan zitten! Voor alle mensen die de show hebben gezien of nog een laatste keer willen zien gaan we nog 1 keer de boel op z’n kop zetten” aldus Roué, Murth, Rayen, Ronny en Eric.

Zit Mooi

Roué Verveer, Murth Mossel, Rayen Panday en Deng Boy (Ronny Ormskirk en Eric Schröder) zijn terug met 'Zit Mooi!'In juni 2015 ging het Surinaamse toneelstuk ‘Zit Mooi!’ in première. De reacties van het publiek waren overweldigend en velen vonden zelfs dat er historie is geschreven. Met meer dan 10.000 verkochte kaarten was ‘Zit Mooi!’ een enorm succes. Omdat de vraag erg groot is komen er 5 extra shows aan!Heb je de voorstelling nog niet gezien of wil je het nog een keer meemaken, dan is dit écht je allerlaatste kans. Bereid je voor op een hilarisch Surinaams comedy-toneelstuk! Één ding in ieder geval zeker: a san o BOSSSSSS!Wees er snel bij… koop je kaart… en Zit Mooi!Maandag 30-11-2015 20:15 Meervaart, AmsterdamDinsdag 1-12-2015 20:00 Nieuwe Luxor, RotterdamZaterdag 5-12-2015 20:15 Meervaart, AmsterdamZondag 6-12-2015 15:00 Meervaart, AmsterdamZondag 6-12-2015 20:15 Meervaart, Amsterdam

Posted by Waterkant on zondag 8 november 2015

De speeldata zijn:
30 november Meervaart Amsterdam
1 december Nieuwe Luxor Rotterdam
5 december Meervaart Amsterdam
6 december middag en avond Meervaart Amsterdam

De kaartverkoop van dit hilarisch comedy-toneelstuk zoals je nog niet eerder hebt beleefd en vol met alle gekheid die je van hen mag verwachten, is dit weekend begonnen.

4 REACTIES

  1. De eerste keer had ik het gemist helaas. Dus zou het nu echt wel willen meemaken. Het liefst in Amsterdam, maar ach de plek maak eigenlijk niet uit, gaat mij om de show. En voor 2 personen niet te vergeten. Dan zit ik ook mooi.


    Maak melding

  2. Nog niet gezien, was uitverkocht.

    Jullie zijn duurder dan die p’tata cabaretiers mang, dan hoe dang?

    Hou een beetje rekening met die surined mofinawang 🙂 🙂


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.