Muziekformatie ‘Le Freak Reloaded’ in Suriname

2

De bekende muziekformatie Le Freak Reloaded is gisteren in Suriname aangekomen voor een tournee van 25 september tot 5 oktober. Le Freak Reloaded is een restart van de vroegere band ‘Le Freak’ met vaste zanger Stanley Rabidin. De formatie werd in 1991 opgericht en is eigenlijk nooit gestopt. Wel is het zo dat de activiteiten van de groep zo af en toe op een laag pitje werden gezet wegens mijn druk schema, aldus Rabidin. Er zijn diverse optredens gepland in heel Suriname.

2 REACTIES

 1. Ik wens de muziekformatie “Le Freak Reloaded” een succesvolle toernooi in Suriname. En mogen de muziekliefhebbers genieten van de muziekformatie.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 2. Hee Hee, dit zijn de echte jongens en geen bullet-idioten. Ik ben geen fan, maar deze groep speelt goed muziek waar ik ook graag naar luister. Dus Surinamers koop een toegangskaart en proef eens het groot verschil tussen de echte jongens (=Le Freak Reloaded) en de half-om-half jongens (= de homo’s van Hakuna mutata band.)
  Succes in Suriname Le Freak Reloaded!
  django


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.