Indiase ambassadeur Suriname bij minister

0

De Indiase ambassadeur Subashini Murugesan (m) heeft vrijdag een bezoek gebracht aan minister Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken (r). De twee hebben onder meer gesproken over de benutting van trainingen die door India worden aangeboden. Veel Surinamers hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de verschillende opleidingsmogelijkheden. India hoopt afhankelijk van de behoefte van Suriname meer studiebeurzen beschikbaar te stellen. Ook de economische en technische samenwerking is aan de orde gekomen. De Indiase ambassadeur zegt dat haar land genoeg mogelijkheden heeft om de ontwikkelingsprioriteiten van Suriname te kunnen ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.