Wedstrijd ‘Suriprofs Legends’ tegen ‘Maluku All Stars’

0
Suriprofs Legends tegen oud-Feyenoord live op TV
Archieffoto

Op vrijdag 25 september spelen de Suriprofs Legends een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen de Maluku All Stars. De Suriprofs ondersteunen met de opbrengsten van hun wedstrijden projecten die de bevolking van hun thuisland Suriname ten goede komen. Diverse doelen zoals opvangcentra en schoolgebouwen zijn al gerealiseerd. Ook kleinere projecten krijgen steun.

De wedstrijd vindt om 19.00u plaats in het Excelsior Stadion te Woudestein (Rotterdam). Bij de Maluku All Stars voetballen onder andere Govanni van Bronckhorst, Simon Tahamata Edward Sijahailatua en Jos Lukukay mee. Bij de Suriprofs worden o.a. Clarence Seedorf, Edgar Davids, Winston Bogarde, Stanley Menzo en Jurrel Franken opgesteld.

De toegang tot de wedstrijd en de afterparty bedraagt 10 euro. Als voorwedstrijd wordt om 17.30 uur de promotievoetbalwedstrijd gespeeld tussen de meisjes C jeugd van JHR Rotterdam en een selectie van het Molukse Meisjesvoetbalelftal >15 jaar.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.