Jeugdparlement Suriname bezoekt minister

9

Van links naar rechts: Aniel Ghisaidoobe (secretaris minister Sport- en Jeugdzaken), Stephanie van Brussel (substituut griffier Nationaal Jeugdparlement), Priya Sital (voorzitter Nationaal Jeugd Parlement), Faizal Abdoelgafoer (minister Sport- en Jeugdzaken), Konrad Acton(ondervoorzitter Jeugdparlement). Een delegatie van het Jeugdparlement heeft deze week een tegenbezoek aan de minister van minister Sport- en Jeugdzaken gebracht, nadat de bewindsman eerder op bezoek was bij het jeugdorgaan. Sital heeft de minister een toelichting gegeven op haar wens om te komen tot wijziging van het Staatsbesluit en het Ordereglement van dit jeugdorgaan.

9 REACTIES

 1. Eens met Dre, dat het jeugdparlement moet worden afgeschaft.
  Het jeugdparlement stelt helemaal niets voor.
  Politici misbruiken het jeugdparlement voor windowdressing en de leden van dit parlement lopen met open ogen in het mes.


  Maak melding

 2. Wie is Abdoel G. Kleinzoon van Bouta is 26 jaar na 2 jaar heef hij alle recht levenslang pensioen , salaris en hele gezin eerste klasse medisch hulp, is een vieze politiek van NDP en BOUTA, Fam . rijker maken


  Maak melding

 3. Die Jeugdparlement toch. Ze laten nooit hun stem horen voor een jeugdige president. Integendeel, ze steunen een bejaarde president die nooit in DNA komt en regelmatig flauw valt.
  Deze Jeugdparlement is een tegenstander van de jeugd van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.