Staatsraad Suriname nu voltallig

4

President Desi Bouterse (m) heeft donderdag Flip de Vries van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven(l) en Robby Berenstein van de Raad van Vakcentrales in Suriname (r) beëdigd als de veertiende en vijftiende leden van de Staatsraad voor de periode 2015 – 2020. Daarmee is deze grondwettelijke adviesraad voltallig.

4 REACTIES

  1. Verhoging en alles wat Bouta wil gaat door , is Coruptie en hele politiek doet mee oppositie en alle vakbonden en bedrijf leiders doen mee , Niemand kan zeggen dat alles wat nu in Suriname speeld is de schuld van BOUTA en dat is jammer, CHAN ga naar huis Want over en paar jaren bestaat de NPS en de VHP niet meer .


    Maak melding

  2. Staatsraad stelt helemaal niets voor.Bouterse houdt die mensen in Suriname voor de gek.Om te zien hoeveel verstand die mensen daar hebben.De President heeft in 5 jaren tijd een wanbeleid gevoerd dat het land failliet gegaan is.Dat is mijn mening.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.