Couppleger en verdachte Marcel Zeeuw overleden

21
Jaarlijkse Herdenking Decembermoorden in Suriname

PARAMARIBO, 12 sep – Marcel Zeeuw, medeverdachte in het strafproces rond de Decembermoorden, is overleden. Marcel Reginald Zeeuw is één en zestig jaar oud geworden. De oud-militair behoorde tot de groep onderofficieren die in 1980 naar de macht greep.

Zeeuw leefde de afgelopen jaren een vrij terug getrokken leven. Dit had ook te maken met een slepende aandoening. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Als medeverdachte van president Desi Bouterse, heeft Zeeuw geen bezwarende verklaring afgelegd. Dit in tegenstelling tot medecouppleger Ruben Rozendaal. Tegenover de Krijgsraad beweerde Zeeuw zich nergens schuldig aan te hebben gemaakt.

Hij werd in de jaren tachtig al vervolgd voor de moord op een landbouwer. In 1999 bezocht hij Nederland als getuige in het drugsproces tegen Bouterse. Niet lang daarna werd hij zelf opgepakt als verdachte. Na enkele maanden voorarrest, werd hij vrij gelaten wegens gebrek aan bewijs.

21 REACTIES

 1. Hier op aarde was hij zoals hij beweerde nergens schuldig, maar boven zal hij moeten verantwoorden bij de opperrechter ! Trouwens deze soort mensen vrezen God niet, dus het zal wel goed komen denk ik.


  Maak melding

 2. Ondernemer vast in corruptiezaak Energiebedrijven Suriname & blijft volgens de laatste berichten ook vast zitten.

  PARAMARIBO – Dick van Kanten, directeur van Greenland Development, blijft aangehouden. Dat heeft de rechter-commissaris (rc) vrijdag beslist.

  zaterdag 12-09-2015 om 21:22 uur


  Maak melding

 3. Niets dan goeds over de doden maar over deze man valt weinig goeds te melden.
  Gods molen maalt langzaam maar zeker. De coupeplegers cq moordenaars komen allemaal aan de beurt.


  Maak melding

 4. Moge hij en zijn ziel naar de HEL gaan door een vuurzee heen en in afwachting van zijn zijnen mag hij geen rust krijgen !!!

  Had hij maar de waarheid verteld op zijn laatste dagen, dan zou hij MISSCHIEN ergens een tweede kans KUNNEN krijgen in de paradijs!!! maar neen!! het zijn imbecielen en paria’s!!

  EEN VARKEN ZEGT OOK NOOIT DAT MIJN HOK STINKT!!
  ZIJN NAAM IS GEEN ZEEUW, MAAR HAAS!! STRUISVOGEL !!

  MOGE HIJ GEEN RUST HEBBEN!!


  Maak melding

 5. Zeeuw maakt zich belachelijk door zich als een onschuldige moordenaar voor te doen. In werkelijkheid was deze moordenaar nauw betrokken bij de liquidaties van talrijke onschuldige burgers. God / Allah. Bhagwan en ook Jahweh slapen niet, ook al nemen zij slaaptabletten in en daarom is Zeeuw gestraft met de ongeneeslijke aandoening. Boven bij de Almachtige mag hij de rest van zijn leven uitzieken. Echt een moerschot deze Zeeuw. Ik laat geen traan om hem. Nee toch ? Soso lobi di na mi.


  Maak melding

 6. Jammer dat deze moordenaars allemaal in hun bed doodgaan. Ze hebben zich nooit hoeven te verantwoorden voor de gepleegde moorden. Geloof niet dat hij zich moet melden aan zekere Petrus die de hemelpoort bewaakt. De sociale vloek, belasting zal doorgegeven worden aan zijn naasten. Jammer, het waren allemaal een stelletje seriemoordenaars, pathologische moordenaars. Voor deze euvele daden zal er nog betaald moeten worden. Hier op aarde lijkt mij, en niet bij een zogenaamde opperrechter, hoe graag we dat zouden wensen voor zijn naasten. Het zij zo.


  Maak melding

 7. Daarboven gaat hij de Rechter Niet kunnen ontlopen zoals hij hier 35 jaren lang heft kunnen klaarspelen.
  Eindelijk zal hij zijn verdiende straf alsnog krijgen
  Gods molen maalt langzaam maar Zeker.


  Maak melding

 8. Als deze Goddeloze haviken het daadwerkelijk voor het zeggen hadden had M.Z. al sinds jaar en dag het tijdige met het eeuwige gewisseld. Moge het u gegeven zijn om hier op deez aardkloot te verworden tor spanbeton!
  De Mens wikt maar God beschikt!


  Maak melding

 9. De Here God vergeeft graag, want hij wil dat je vrij bent, vrij van de gebondenheid enz, enz.
  De “Godvrezende mens” hier, zullen echter nooit Gods oordeel over Marcel achterhalen.

  Leer God toch kennen!

  Mijn medeleven gaat uit naar zijn naaste familie en nabestaanden.

  Een gezegende dag toegewenst!


  Maak melding

 10. De eerstvolgende DEVIL binnenkort !

  Uit vrees tbv bescherming verworven kapitaal,

  MAVO-dochter benoemd tot staatsadviseur !

  Neks no YEPI,

  deng hebi fu deng sma san un KIRI

  sidong na un tapoe !


  Maak melding

 11. Marcella, familie en vrienden ik wens u heel veel kracht in deze droeve dagen.Godswoord zegt: wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Een voor een liepen ze weg. God zei tegen die hoer, vrouw ga en zondig niet meer. Zie op God en niet anders. Sterkte en veel liefde van de Here Jezus. Love you!


  Maak melding

 12. Waarom zo extreem? Mensen, heb respect. Je mag je mening uiten maar iemand de dood en geen rust wensen? Vergeven en loslaten (en geloof niet alles wat je in het nieuws ziet of van de straat hoort). Dat moet je doen om voor jezelf positief verder in het leven te komen. Indien je dit niet kan en deze boosheid en wrokheid zal houden heb je nog veel te leren. De wet van aantrekkingskracht. Google it. Kijk in de spiegel en vraag jezelf af of je leven op een rijtje is.

  Zo ja, HEB ALSNOG RESPECT VOOR DE NABESTAANDEN! Je verdient anders zelf geen respect. Respectloos zaagsel. Walgelijk dit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.