Bouterse niet aanwezig bij belangrijk debat

14

President Desire Bouterse was donderdag de grote afwezige tijdens een openbaar debat van De Nationale Assemblee over de solidariteitsheffing op de brandstofprijs en de verhoging van de water- en elektriciteitstarieven in Suriname. Vicepresident Ashwin Adhin (l) argumenteerde dat Bouterse de afgelopen dagen urenlang aan de vergadertafel heeft gezeten met maatschappelijke groepen en dat de ministers wel wilden antwoorden op vragen van het parlement. Ronnie Brunswijk (ABOP), Mahinder Jogi (VHP) en Asiskumar Gajadien (VHP) hebben zich heel boos gemaakt om de afwezigheid van de president. Brunswijk verliet de vergadering uit protest en zei buiten de vergaderzaal dat Bouterse uit lafheid het debat ontloopt.

14 REACTIES

 1. Dezelfde Brunswijk die Bouterse de afgelopen 5 jaar verdedigde met hand en tand. Want ook toen schitterende Bouterse van de afwezigheid. Is Brunswijk na het behalen van zijn papiertje toch het licht gaan zien ?


  Maak melding

 2. De president kan alleen iets als er een script is en hij dagen voorbereid is.
  Hij speelt een rolletje en niet meer dan dat.

  Het is triest dat de Surinaamse regering door een poppenkast figuur aangestuurd wordt.

  Wie is de poppenspeler?


  Maak melding

 3. Bouterse heeft schijt aan het parlement en maakt zich meer druk om wat muntslag aan het uitkraaien is.
  Ik denk dat hij hierdoor heftig gestrest is en zich niet laat zien in het openbaar.


  Maak melding

 4. moro é doro,no spang..

  jou wanie jou tekie..jou kiesie..vefie jarie moro é kong..

  jou lijder is een sta in de weg in suriname..

  hij hoort in de gevangenis thuis.


  Maak melding

 5. Laten wij een ding duidelijk stellen, de schoft kan
  niet debatteren. Hij kan het eenvoudig NIET.

  Wat hij wel kan is moorden, stelen en slopen.

  Waar is de USD 700.000.000,00 gebleven.
  Moni die noh!? Moni alonti.

  Hoe voelen de achterlijke ndp-stemmers zich nu?
  Durven ze hun kennissen nog recht in de ogen aan te kijken?

  Het is nu september, binnenkort maken de ndp-stemmers
  de beloofde GOUDEN KERST mee. Een fijne tijd toegewenst.
  Misschien kunnen jullie bij RobG terecht, die heeft toch
  heeeeelveeeeel gestolen, anders praat hij niet zo.

  Waar de achterlijke ndp-stemmers ook naar toe kunnen is
  de feestelijke ingebruikname van de Tram verbinding tussen
  hier en nergens.
  Ook een nja patu project van de moordenaar boef, u weet wel
  uw leider (of moet ik zeggen uw lijder, want hij schijnt
  aan de steel ziekte te lijden).

  In ieder geval is hij geen leider (want hij heeft het land weer
  vernietigd), maar een lijder want hij heeft weer gestolen.

  Toch evengoed fijn dat de ndp-stemmers binnenkort
  van de honger geen ontlasting meer hebben en hun
  misleider weer met een SLM isrifowru op reis gaat.
  Een isrifowru gevuld met een flink gezelschap bejaarde
  boeven.


  Maak melding

 6. Niets nieuws onder de Surinaamse zon dus, gewoon de rechtstreekse konfrontatie ontlopen en uit de weg gaan, en een ander de kooltjes uit het vuur laten halen, kortom een verachtelijke mentaliteit


  Maak melding

 7. Bouterse heeft geen economische kennis om Suriname goed te besturen.Die mensen in Suriname weten niet dat ze voor een domkop hebben gekozen maar het is hun eigen schuld.Die 5 jaren die hij als President van Suriname voor het zeggen heeft gehad was al genoeg want het land kwam niet vooruit.Om nog 5 jaren er aan te plakken is gewoon doodzonde voor het land.Die man verrijkt zichzelf en zijn familie ten kosten van alles.


  Maak melding

 8. Wel, zijn arrestatie is met 5 jaren verlengd,hij is dus veilig voor de komende 5 jaren, zo hij gaat lekker slapen als een roos .Sinds 1980 denkt hij alleen aan zich zelf, alleen de oerstomme surinamers zonder scholing ,zonder besef ,blijven stemmen op deze maniac.


  Maak melding

 9. Hij wil zich niet associeren met de tariefverhogingen. Bang dat hij is daardoor minder populair te worden en het volk door zal krijgen dat hij ze flink voor de gek heeft gehouden.


  Maak melding

 10. Dit is misschien tekenend voor wat komen gaat. Dictatoriaal Suribabwe. Dit is gewoon dezelfde paarse poppenkast van de afgelopen vijf jaren, alleen met andere marionetten. Zal er daadwerkelijk verandering komen zoals baas laatselijk nog voor de verkiezingen had beloofd in mei 2015. Als in 2010 vele paarse beloften niet zijn waar gemaakt zal het ook deze vijf jaren niet lukken, integendeel. Toen was er genoeg geld in de staatskas en nu……. deng paarse boevenbende.skeer, legi of gewoon beroof eng als in de jaren 80 en na midden 90. Het volk zal wederom het gelag betalen voor het luxe leven van baas en al die stinkemd rijk geworden corrupte onberechte parasieten en paarse poepvliegen. Dus, wiens sa a paarse marionetten regiem e go doe, a no de gi en foe jepi a poti volk, ma gi baas en co. Leki amnestiewet. Kijk maar naar het Venezuelaanse dictatoriaal regiem van wijlen Chavaz. A mang dede en toch geven ze de macht niet meer uit handen. Het arme rode volk pinaart no k….Ook zo zal het paars verworden van kommer en kwel in verworden Suribabwe, Wacht maar af, het volk heeft deze paarse leider verdiend. Neks no fout.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.