Nieuw albumcover Sabrina Starke heel bijzonder

2

De nieuwe albumcover van Sabrina Starke is heel bijzonder te noemen. En de zangeres en songwriter is er ontzettend trots op, liet ze weten op haar Facebook pagina. “Met veel liefde deel ik met jullie mijn albumcover. Ik ben er supertrots op!”.

Er staan maar liefst 37 top vrouwen op de cover, waaronder de bekende Nederlands/Antilliaanse actrice en zangeres Jasmine Sendar. “Het is een boodschap naar alle jonge zwarte meiden, dat als ze ooit de twijfel hadden van oh wat kunnen we worden en zijn in deze wereld, dan kunnen ze naar deze foto kijken.”

Sabrina wilde haar muziek ondersteunen met dit krachtige beeld. “Het is voor mij ontzettend belangrijk geweest om al opgroeiende, en ook waar ik nu sta in mijn leven, positieve zwarte vrouwen om me heen te zien. Dat geeft me veel power.”

Het nieuw album wordt op 25 september gelanceerd .

2 REACTIES

 1. Leuk initiatief, maar waarom alleen maar zwarte vrouwen?
  Waarom geen Javaanse,hindoestaanse,Chinese,Indiaanse en andere groeperingen vrouwen?
  Vind het wel erg discriminerend overkomen.
  Ook op cover van album alleen maar negroïde vrouwen.

  Rassenscheiding ?


  Maak melding

 2. Ik zie steeds meer succesvolle zwarte vrouwen met blanke mannen rondlopen. Blijkbaar wordt je als zwarte vrouw pas opgemerkt wanneer je een blanke man hebt. Niet bepaald een voorbeeld dus voor de zwarte vrouwen met een zwarte man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.