Benaissa benieuwd naar reacties fans op nieuwe song

0

Zanger en songwriter Benaissa is erg benieuwd hoe zijn nieuwe song ‘More Nights’ door zijn Surinaamse fans ontvangen wordt voor hij de volgende stap neemt. Het nummer met bijbehorende clip werd eerder deze maand gelanceerd. Benaissa kijkt er ook naar uit om weer eens in Suriname te mogen optreden.

Na de single kunnen we een EP van hem verwachten met nieuwe nummers waaronder ‘More Nights’ en een reggae roots EP met songs vanuit de Dubshelter Productions en Jah Solid Rock. En als kers op de taart een samenwerking met reggaester Jah Cure, waar Benaissa nog niet veel over kwijt wil.

Enkele bekende nummers van Benaissa zijn ‘Yu Faya’ en ‘Wai Gwe’ met Kenny B en ‘Mijn diamant’ met Lloyd de Meza. In de jaren negentig was hij de medeoprichter van de populaire R&B groep Arnhemsgewijs. In 2010 behaalde de artiest een prenominatie bij de Reggae Grammy’s voor zijn eerste solo album ‘Tables Turn’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.