Lancering Enterprise Ambassadors Network Suriname

6

Op 26 september 2015 wordt de Vereniging Enterprise Ambassadors Network Suriname (EAN) in Baarn, Kasteel Groeneveld, gelanceerd. Daarna zal deze internationaal worden uitgerold. EAN wordt een internationaal opererend netwerk dat erop gericht is om de “groei naar welvaart voor alle Surinamers” actief te ondersteunen. Het netwerk en haar ambassadors zullen zich er bovendien voor inzetten om ondernemen in Suriname een goede bekendheid te geven.

De ambassadors die deze ideeën steunen doen dit door kennis, kunde en energie beschikbaar te stellen via het netwerk. Het initiatief van het netwerk is een van de uitwerkingen van “de Surinaamse droom”. De intentie is om op korte termijn een afdeling van het Ambassadors Network in Suriname op te zetten en zo een forum te creëren waar geestverwanten in Suriname elkaar één keer per jaar ontmoeten.

Het bestuur wordt geïnstalleerd door de tijdelijke Zaakgelastigde van de Republiek Suriname Lucretia Redan. De lancering wordt in goede banen geleid door de dagvoorzitter Mischu Laikah.

6 REACTIES

 1. Gooi er maar weer een interessant klinkende Engelse benaming tegenaan, en hopla, weer een nietszeggend gesubsidieerd clubje Is geboren. Gezien de doelstellingen is dit een kansloze missie. Maar ja, niet geschoten is altijd mis.


  Maak melding

 2. Om ondernemen in ons land een goede naam te geven – hoe kom je erop – moet er heeeeeeeel erg veel veranderen.
  Ons land staat bekend als een bananenrepubliek, waar corruptie en omkoperij hoogtij vieren.
  Om die reden wordt ook nauwelijks door buitenlanders geinvesteerd in ons land, terwijl wij meer dan ooit afhankelijk is van die investeerders.
  Wijzelf hebben het geld niet, omdat we bankroet zijn.
  Geld moet dus uit het buitenland komen, maar dan moet Suriname wel snel veranderen.
  Zo niet, dan vissen wij als zo vaak achter het net.


  Maak melding

 3. In Nederland wonen een paar Surinamers met een ziekelijke vorm van geldingsdrang. De meerwaarde van dit clubje kan niet worden aangetoond. Het zijn dezelfde mensen die het steeds opnieuw proberen, maar ook weer mislukken. Een stelletje loosers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.