‘Opo Oso’ in Powertrefcentrum Wi Masanga R’dam

1

Op zondag 13 september a.s. houdt Powertrefcentrum Wi Masanga een OPO OSO aan de Rauwenhoffstraat 39 te Rotterdam. De dag staat in het teken van een “Family Day” met een gevarieerd activiteitenprogramma. Vanaf 13:00u vinden er presentaties en voordrachten plaats en is er ruimte voor een ‘open mic’.

In de middag speelt er op de 1e etage een documentaire over Anton de Kom van regisseur Frank Zichem. Er zullen die middag ook korte gezondheidsworkshops worden gegeven door Marleen Muntslag en Patrick Simeon Sankofa. Nyanga Weder zal een mooie danspresentatie geven. Ook komt er een yoga-presentatie van Sisa Uma Kente van Nile Valley Yoga. En Mario Becker zal gedichten voordragen uit zijn bundel.

Omstreeks 19:00u wordt de dag afgesloten in typisch Surinaamse stijl met muziekoptredens. LaLa Boys Kawina Formatie zal het publiek opzwepen met hun tonen. Verder is er ook een mini-markt bestaande uit pan-Afrikaanse ondernemers met gezondheidsproducten, t-shirts, sieraden, kunst, stoffen e.d.
Ook de kinderen worden niet vergeten, dus neem ze mee.

De entree is gratis aan de Rauwenhoffstraat 39 te Rotterdam. Bereikbaar via tram 21, 23 en 24 richting Schiedam en bus 32 richting Overschie (uitstappen halte Mathenesserplein).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.