Bouterse kroont partijgenoten Moestadja en Dogojo tot minister

7

PARAMARIBO, 2 sep – Antropoloog Soewarto Moestadja (65) en Joan Dogojo (32) zullen de laatste openstaande plekken in het kabinet innemen. Binnen de Nationale Democratische Partij, NDP, is de keus uiteindelijk op de twee gevallen.

Er waren meerdere kandidaten, maar die haalden de eindstreep niet. Moestadja, minister van Binnenlandse Zaken tijdens de eerste regering Bouterse, wordt minister van Arbeid. Hij verruilde Paul Somohardjo’s Pertjajah Luhur voor de partij van Bouterse over. Dat was enkele weken voor de algemene verkiezingen. Hij was tot dan een fel criticus van de regering waar hij met Pertjajah Luhur uit was gezet.

Partijgenote Joan Dogojo wordt minister van Sociale Zaken & Volkshuisvesting. Zij werd lid van het vorige parlement, toen partijgenoot Rabin Parmessar minister werd van Openbare Werken. Dogojo heeft een Mastergraad in Public Administration en Bachelor in Economie aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. De bedoeling was aanvankelijk de beide ministeries samen te voegen om het kabinet te saneren.

7 REACTIES

  1. Het oude in een nieuw verpakking!
    De zelfde misere, de boeven , verraders die beloond worden en de moordenaar die vandoor gaat met de ere titel “plesjiedent”.


    Maak melding

  2. Waarom weer die Moestadja minister. Een verrader, een nietsnut die nooit met zijn handen heeft gewerkt. Een opportunist die gaat waar de macht zit, van KTPI, D21, PL en nu NDP. Een klootzak die veel praat maar weinig zegt. Hij heeft de macht en elite leven geproefd en wil niet van af, want hoe moet hij zijn jonge vrouw onderhouden. Ja er rest maar weing over dan gaten likken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.