Suriname krijgt TV zender voor ‘groen’ nieuws

3

Coördinator Soraya Somer van 94GreenTV (l) en directeur Gilberto Krieger vorig week bij de lancering van de nieuwe televisiezender in Sukru Oso. Ze blikken tevreden terug op de proefuitzendingen van het station dat op 7 september definitief in de lucht gaat. Krieger hoopt via deze zender de gemeenschap bewuster te maken van Suriname’s groene rijkdom, het tropisch regenwoud en het milieu.

3 REACTIES

 1. Zender voor paars nieuws hadden we al, nu ook nog voor groen nieuws.
  Suriname kan beter een zender voor evacuatievoorlichting opzetten want regen, storm, overstroming en droogte gaat alleen maar toenemen.


  Maak melding

 2. Ok, hoeveel is de staatsschuld van Suriname op dit moment?
  Vraag me af waar het geld naar toe gaat achter de schermen van deze poppenkast. Ja beste Surinamers leent U zich maar suf aan kredieten, mijn bank maakt nooit verlies 🙂 Het is weer hoogste tijd om grondwater/regenwater weer als dorstlesser te gebruiken. Misschien is het ook handig om de grote lappen ongebruikte grond te gaan bewerken, nee niet om meer huizen erop te bouwen maar om gewassen te planten.


  Maak melding

 3. Alleen het overweldigend aantal reacties hier geeft wel aan hoe het milieuprobleem en de natuur leeft bij de gemiddelde Surinamer, weinig tot niets dus, wat dus ook wel de reden zal zijn dat goudzoekers en projectontwikkelaars (zoals bij Plantage en het bijbehorende natuurgebied gewoon hun gang kunnen gaan zonder ecchte stappen van de ook hier falende regering, is de grote groep Surinamers nu echt zo afgestompt en dom ze het geen en interesseert ze het geen reet en beginnen ze pas te reageren als het te laat is, het binnenland alleen een maanlandschap vol met kraters en vissen die je aan de muur kunt hangen als thermometer zoveel kwik als er in zit, triest


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.