Nieuw seizoen van ‘Bij Dino in de Straat’’ vanaf 31 augustus

2

Aanstaande maandag 31 augustus start een nieuw seizoen van het programma ‘Bij Dino in de Straat’, de hilarische comedyquiz op de maandavond. Jandino presenteert de quiz en Roué, Howard en Murth zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan.

Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren. Ook de mensen in het publiek spelen weer een belangrijke rol in deze quiz. Kortom, een gezellige avond lachen op de maandagavond! Beter kun je de week niet starten!

Zie het maandag 31 augustus bij ‘Bij Dino in de Straat’ om 22:15 uur op NPO 3. ‘Bij Dino in de Straat’ wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.