maandag, december 4, 2023
HomeFotoLeren budgetteren en communiceren binnen het gezin

Leren budgetteren en communiceren binnen het gezin

-

Does Travel & Cadushi Tours

Pupillen van de Saronschool in Suriname koken zelf een potje, nadat ze zelf alle inkopen hebben gedaan uit geld dat ze zelf daarvoor opzij hebben gezet. De Stichting de Bont en Blauw heeft begin deze maand een project gelanceerd op deze basisschool in een poging kinderen al heel vroeg te leren budgetteren en communiceren binnen het gezin. De klassen die werden opgedeeld in ‘gezinnen’ kregen voor de uitvoering van het project een budget te beheren. Het project wordt gesponsord door de Surinaamse Post Spaar Bank (SPSB).

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Over 2 jaar worden deze kinderen gevoed door de Surineds en Jos Steeman Shipping. Dan valt er niets meer te budgetteren. Die trieste conclusie kunnen wel trekken.


    Maak melding

  2. De leiding van het land inclusief monetaire authoriteiten, hebben deze simpele training heel hard nodig, men kan nog steeds niet begrijpen dat de inkomsten kolom hoger moet zijn dan je uitgaven.
    Verder kan het ook niet tot ze doordringen dat de productie gestumileerd moet worden en werkloosheid niet bestreden wordt door mensen in overheidsdienst te nemen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES