Ismael Londt verliest van Badr Hari in Grozny

51

De Surinaamse Rotterdammer Ismael Londt heeft vannacht de wedstrijd tegen de Marokkaan Badr Hari verloren. De twee namen in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië deel aan het AKHMAT Fight Club tournement en kwamen voor het eerst tegen elkaar uit.

Londt kwam uit voor Suriname tegen Hari die daar zijn rentree maakte. De Surinamer ging neer in de derde ronde, na een keiharde rechtse van Badr Hari en verloor omdat hij volgens de scheidsrechter niet tijdig opstond.

Badr werd daardoor ‘winner by technical knock-out’. Ismael Londt, woonachtig in Nederland, werd afgelopen mei tot een van de tien beste fighters van de K1 verkozen. Hij reageerde vanmorgen op Facebook:
Ik wil iedereen bedanken die achter me stond. Er is niemand omgekocht. Was gewoon de beslissing van de scheids. Ik ben zeer trots en dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om dit te doen. Dit is iets waar vele vechters van zullen dromen en het misschien wel nooit zal gebeuren. Ondanks dat het niet helemaal ging zoals het gepland was ben ik blij dat we de wereld op z’n kop hebben gezet met zo’n partij.”

londt2
londt


51 REACTIES

 1. hij verloor niet omdat hij niet tijdig op stond hij verloor omdat hij 3x knock down heeft gehad. dat verlies je automatisch dat zijn de regels. wel de juiste info geven.

  badr gefeliciteerd toppp, en respect voor londt voor wat hij allemaal kan incasseren.


  Maak melding

 2. Erg triest die meningsverschillen. Het is en blijft een feit dat Ismael te vaak ‘down’ ging, dat zijn de regels. Punt.

  Het was wel spannend vanaf de 2e ronde. Badr was iets minder sterk dan de eerste helft.

  Beide erg goed gespeeld en goed volgehouden van Ismael, had dat niet verwacht eerlijk gezegd :-O

  Gefeliciteerd Badr!!


  Maak melding

 3. Even serieus hebben jullie die fucking groots opgezette intro van badr gezien zogenaamd opgepakt Door de kgb en cia en bevrijdt Door grote commando’s van president Kadyrov gewoooon gruwwwwwelijk.


  Maak melding

 4. Nog nooit zo’n opkomst gezien eerlijk is eerlijk deze badr is terecht eeen weergaloze vechter en dat zeg ik als surinamer hij brengt zo fucking spanning dat je wel automatisch zijn kant kiest.


  Maak melding

 5. Dtj volgens mij ken jij de regels niet normaliter was het gwn bij k1 om na 2 knock downs in een ronde de wedstrijd te stakken bij the Final 8 weet niet hoe het zit met losse partijen. In ieder geval hier niet het geval. Bij deze bond gold 3x neergaan is tko wat normalitair ook zo is alhoewel ik er 4 telde maar kan zo zijn dat er eentje niet is geteld als 8 tellen puntje bij paaltje londt stond op tijd op maar is gestopt door 3x 8 tellen leuke pot btw badr is weer scherp


  Maak melding

 6. Normaal gesproken heb je gelijk dtj, maar ik dacht dat ze volgens K-1 regels vochten, daarom denk ik dat die partijen ervoor maar 3 rondes hadden. Nu ben ik aan het twijfelen.
  Volgens K-1 regels is de vechter TKO na de 3de knockdown in 1 gevecht en hoeft het niet perse in dezelfde ronde te gebeuren.
  Was wel een leuk gevecht trouwens.


  Maak melding

 7. Dit was gewoon en bai feti.
  Zelf een kind aan de borst wist al op voorhand dat Londt zou verliezen. Denk je dat Badr Hari het zich, als vriend en trainer van de president van Tsjetsjenië, kan veroorloven om in Grosny neer te gaan voor wie dan ook ? Daarnaast hebben de Tsjetsjenen het niet op met zwartjes.

  Jammer dat een neger ( een ander woord heb ik er in deze omstandigheden niet voor ) zich voor geld heeft geleend om zich te laten vernederen door en voor deze gekken. Kan je zien waar hebzucht toe leidt.

  Shame on you Ismael Londt. Voor mij heb je afgedaan en ik denk ook voor velen in de sportwereld.


  Maak melding

 8. Badr beste partij sinds lange tijd.
  Volgepompt met anabolen.
  Volledig leeg ah eind vd 2e ronde.
  Scheidsrechter heeft goed geluisterd naar wat hem was ingefluisterd.
  Er kon maar 1 winnaar zijn.

  Londt vocht dapper
  Wist dat hij nooit kon winnen.

  Kijk naar wie er allemaal waren uitgenodigd door de leider vh land!

  Open je ogen


  Maak melding

 9. » K-1 REGELS«

  Binnen de K-1 zijn er officiële regels, internationale regels en nog specifieke regels voor Dream en Hero’s. We zullen hier alleen de belangrijkste elementen van de internationale regels geven omdat onder die regels de meeste toernooien worden georganiseerd.

  Een gevecht wordt gehouden in een vierkante ring van 6,4 bij 6,4 m die is voorzien van touwen aan de zijkanten. De vechters moeten bokshandschoenen aan die een gewicht hebben van 10 oz. Ook is het gebruik van een toque en een bitje verplicht. Een vechter komt terecht in een gewichtsklasse en moet daarin actief zijn.

  – Featherweight onder 60 kg
  – Lightweight onder 65 kg
  – Middleweight onder 70 kg
  – Light Heavyweight onder 85 kg
  – Heavyweight onder 100 kg
  – Super Heavyweight boven 101 kg

  Als een vechter een verboden techniek gebruikt, dan volgt er “caution” (voorzichtigheid), “warning” (waarschuwing) of “point deduction” (puntaftrek). De eerste twee worden door de scheidsrechter geroepen in de ring. Bij puntaftrek toont de scheidsrechter een gele kaart waarbij 1 of twee punten in aftrek worden genomen. Als de scheidsrechter de rode kaart toont, dan is de vechter gediskwalificeerd. Bij 3x een punt aftrek in een ronde, wordt de vechter gediskwalificeerd. Gebruikt een vechter een verboden techniek, dan kan er meteen worden overgegaan tot diskwalificatie. De volgende gedragingen zijn verboden:

  1.het geven van een kopstoot
  2.het slaan met de elleboog
  3.het aanvallen van het kruis
  4.het gebruik van worstel en judo werptechnieken en verwurgingen
  5.het gebruik van de duim om de tegenstander te bezeren
  6.verwurgen en slaan op de keel
  7.bijten
  8.aanvallen van de tegenstander wanneer deze ligt of probeert op te staan
  9.aanvallen van de tegenstander tijdens de break
  10.vasthouden van de touwen
  11.uitschelden van scheidsrechter
  12.slaan op de achterkant van het hoofd
  13.proberen de tegenstander uit de ring te werken
  14.tijdens de wedstrijd de ring uitgaan
  15.de tegenstander aanvallen als deze met rug naar de vechter is gekeerd
  16.het verkeerd uitvoeren van een backspin stoot

  Een vechter heeft gewonnen op een van de volgende manieren:

  KO
  – als de tegenstander niet binnen tien tellen opstaat
  – als de tegenstander niet in staat is om door te vechten zelfs hij als na 10 tellen wel is opgestaan
  – als de tegenstander 3 keer neergaat in een ronde

  Technische KO
  – als de tegenstander niet meer door kan vechten als gevolg van een blessure
  – als de hoekmensen de handdoek in de ring werpen
  – als de tegenstander niet meer door kan vechten als gevolg van een onopzettelijke blessure
  – als de dokter beslist dat de tegenstander niet meer door kan vechten

  Jury
  Als er na drie rondes geen winnaar is als gevolg van een KO of TKO, dan beslist de jury wie de winnaar is. De vechter met de meeste punten wint. Maar de vechter moet ook van 2 van de 3 juryleden het ja-woord krijgen. Zo niet, dan volgt er een een extra ronde.

  Alle regels kan je terugvinden op de officiële K-1 website.


  Maak melding

 10. omgekocht?

  denk het niet, Londt kon het risico niet nemen om badr te nock downen in de tweede ronde en zeker niet in dat land waar de resident hemzelf aanwezig was.
  Heb er ook vragen bij, maar als men goed terug kijkt naar de laatste nock down van Londt, denk niet dat hij goed wist waar hij stond.
  Hij wilde wel maar z’n benen niet meer en denk dat de referee het gezien had.
  Keigarde stoten van badr maar nog steeds een zwakke kin en einde tweede ronde leeg na de nock down.
  3de ronde mooi terug van badr en btw Lond is een beest, demn wat heeft hij geincaseerd. kunnen we van badr niet zeggen.
  wat is next voor de beide heren?


  Maak melding

 11. Heeft niks te maken met neger zijn en ze de pik op ze hebben, je staat daar trots voor je sport, en de fans die achter je staan.

  Londt heeft alles gegeven en die had badr al int vizier bij de laatste ronde.

  1e ko van londt op badr bleef badr wat langer liggen dan de keren die londt hm kreeg van badr.

  Goed gedaan pik
  Badr loopt wel 3 maanden met een kapot gezicht en jij hebt geen schram.

  Mr pain!!!!!!


  Maak melding

 12. Zelfs met sport hebben suris meningsverschillen, wat een volk!!
  Degene die het gore lef hebben om over omkoping te praten, hebben dringend behandeling van een psycholoog nodig!!!
  Badr is the man, dat heeft hij weer eens laten zien met zn powerstoten!!


  Maak melding

 13. 23-08 / Badr Hari wint in Grozny, Tsjetsjenië van Ismael Londt

  Badr Hari wint in Grozny, Tsjetsjenië van Ismael Londt

  Gisterenavond maakte Badr Hari in Grozny ,Tsjetsjenië tijdens AKHMAT Fight Club zijn rentree in de ring waar hij het op nam tegen de Surinaamse Rotterdammer Ismael Londt. Londt kreeg in de derde ronde voor de vierde keer 8 tellen wat het einde van de partij betekende. Badr won de partij door middel van “technical knock-out”. Ismael Londt werd afgelopen mei tot een van de tien beste fighters van de K1 verkozen.

  Hij reageerde vanmorgen op Facebook:

  “Ik wil iedereen bedanken die achter me stond. Er is niemand omgekocht. Was gewoon de beslissing van de scheids. Ik ben zeer trots en dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om dit te doen. Dit is iets waar vele vechters van zullen dromen en het misschien wel nooit zal gebeuren. Ondanks dat het niet helemaal ging zoals het gepland was ben ik blij dat we de wereld op z’n kop hebben gezet met zo’n partij.”


  Maak melding

 14. ja badr win de partij wie hem wel zou kunnen verslaan was remie bonaski als ik goed spel de surinamer die in nederland woon als goed is heb hij sport school in almere hij is een sterk taai maron zit in zen bloed badr heb hem met geluk kunnen verslaan 1 keer en ander keer met vals schop maar remie zal badr altijd de baas blijven want hij heb badr ook verslaan en niemand heb 5 keer achter elkaar wereld kampioen kunnen nemen in k1 gevecht alleen de surinamer die in nederland woon ernst hoost respek voor deze man badr stel niks voor ernst hoost als hij nog zou vechten en jong was surinamers hebben de beste vechters in nederland dan en ook tairon spong kom er aan badr word door spong aan gepakt tjauw


  Maak melding

 15. Marokkanen zijn gewoon sterke vechters, het zet in hun gene, Badr Hari was veel gespierder en sterker en groter dan de surinamer londt!

  Badr Hari was gewoon te sterk voor ismael londt, maar londt ging gewoon riscio nemen wild vechten..maar badr hari is de beste vechter alle tijden, hij is de king of the ring!!!


  Maak melding

 16. Marokkanen zijn de beste badr heeft geld gemaakt hij is all binenen wij gaan maar broodje kaas eten en om 6uur in de ochtend opstaan naar het werk gaan met de bus wat vermoeiend man


  Maak melding

 17. Ze hebben de wereld op hun kop gezet met deze partij, aldus londt.

  Waarschijnlijk was heel Suriname aan de buis gekluisterd en een aantal fanatiekelingen in Nederland hebben zich laten gaan, maar verder is deze gebeurtenis echt aan de wereld voorbijgegaan hoor.

  Maar als we eenmaal op de barbaarse toer gaan vind ik wel dat er geen regels moeten zijn. Als je het doet, doe het dan goed. Gooi ze beiden in een ring en laat ze vechten totdat ze mekaar tot moes hebben geslagen of blauw gewurgd zijn.

  Wedden dat griet bana soepoe en awara het wint van koes koes en dadeltjes? 🙂 LOL.


  Maak melding

 18. Waarin zijn Marokkanen nu precies de beste ? In vechten ? Volgens mij zijn ze jarenlang door de Fransen overheerst dus zulke geweldige vechters kunnen het niet zijn ? In vechtsporten ? Badr Hari is de uitzondering op de tientallen Marokkaanse vechtsporters, veelal ook zeer actief in het crimineel circuit, die het niet zo ver hebben geschopt. Overigens is het grootspraak om Hari tot de beste k-1 vechter uit te roepen. Hij blijft een zeer onsportieve Marokkaan met te korte lontjes.


  Maak melding

 19. Als Londt Badr Hari op Tsestjeense gronden had verslagen was hij in een lijkenkist het land uitgedragen. Dit was gewoon een clowneske bai feti en ik denk dat Londt een psycholoog harder nodig heeft.


  Maak melding

 20. Badr won op T.K.O, niet aan de hand van de 4 keer neergaan dat waren verspreid over meerder rondes. 3 keer neergaan binnen een rode is stoppen, dat was niet gebeurd.
  De T.K.O wordt gegeven uit veiligheidsoverwegingen , indien een vechter meerder malen is neer gegaan binnen zoveel rondes word er gekeken of hij wel zonder gevaar voor ze veiligheid kan door gaan, in deze geval wankelde hij te veel daarom kreeg hij een T.K.O.


  Maak melding

 21. Ik geef Hassan trek je jas aan groot gelijk. Mocro’s hebben een te grote mond, onbetrouwbaar en zijn erg agressief. Klagen steeds over racisme en discriminatie terwijl zij zelf de grootste racisten zijn. En het of moslims zijn ? Ik ken gewoon Mocro’s die dag en nacht zuipen, met hoeren omgaan terwijl vrouwlief thuis zit, varkensvlees eten, en zo kan ik nog wel even doorgaan.


  Maak melding

 22. Marokkanen hebben alleen praatjes wanneer ze in een groep zijn. Wanneer ze alleen zijn, zijn het muizen. Die Badr was daar in de groep van die Ramzan. Geen wonder dat hij daar als moslims met elkaar in een groep zich sterk voelde. Hij wist dat hij alle ondersteuning had die hij maar kon bedenken.
  Omdat die Marokkanen vaak in groepen opereren is de homoseksualiteit binnen deze groep ook hoog.


  Maak melding

 23. marokkanen zijn beter dan surinamers dat is een feit en frankrijk en spanje waren bijna verslagen door abdelkrim el khattabi ,google maar op die naam .en dat is van 1926 tot 1956 marokko was het laatste land op afrika dat werd verslagen het werd ook geen kolonie maar protectoraat,dus hassan eerst de feitten kennen voor je uit je nek omt lullen.jullie suris zijn eeuwenlang gekoloniseerd en ook eeuwenlang slaag geweest.als je vaker naar kickboxen keek had je kunnen weten dat mocros aanleg hebben voor die sport .


  Maak melding

 24. @Marakesh

  “Marokkanen hebben alleen praatjes wanneer ze in een groep zijn. Wanneer ze alleen zijn, zijn het muizen. Die Badr was daar in de groep van die Ramzan. Geen wonder dat hij daar als moslims met elkaar in een groep zich sterk voelde. Hij wist dat hij alle ondersteuning had die hij maar kon bedenken.
  Omdat die Marokkanen vaak in groepen opereren is de homoseksualiteit binnen deze groep ook hoog.”

  Je weet dat Ismael Lond ook Moslim is toch 🙂


  Maak melding

 25. Oke, een beetje dollen tot daar aan toe.
  Maar het hoeft niet in een ordinaire “Suriname versus Marokko” discussie te ontaarden.

  Ik ben hoe dan ook in Suriname geboren en wil daarom van mijn kant wel kwijt dat degene met nickname “echte Surinamer” zich wel degelijk moet realiseren dat ieder volk zijn eigen geschiedenis heeft. Als Suriname eeuwenlang kolonie is geweest en het volk eeuwenlang slaaf is geweest,…. ach so what? So be it, maar ik denk niet dat je een echte Surinamer met dit onnozel gelul kunt kwetsen.

  Marokkanen hebben ook een geschiedenis, en die was uiteraard ook niet altijd rozengeur en maneschijn.
  En die geweldige abdelkrim el khattabi zou Spanje en Frankrijk bijna hebben verslagen. Niemand hoeft meer te googelen, want zo belangrijk is het niet. “bijna” zet immers geen zoden aan de dijk. Heeft hij voor “bijna” een trofeetje mogen ontvangen voor boven de haard? Leuk, want gisteren had ik ook bijna de hoofdprijs gewonnen maar ik slaap nog steeds onder de brug, en moet zo meteen naar Leger des Heils voor een soepje.

  Het heden is belangrijker. Ach, tegenwoordig kunnen Marokkanen Nederlands spreken, en dat is goed want dan kun je in ieder geval met ze communiceren. Maar de Marokkaan wordt hier in Nederland en in de rest van Europa over het algemeen als uitschot gezien. Het is niet aan mij om te bepalen hoe het zo ver heeft kunnen komen maar dat zijn wel de feiten.

  Een Marokkaan zou eerder daar over moeten nadenken i.p.v. stoer te doen over een nietszeggende partij kickboksen, waar geen schrijntje intelligentie vanuit straalt.


  Maak melding

 26. Jongens of jullie kunnen niet tellen of het ligt aan jullie connectie😀 Londt heeft totaal 4×8 tellen gekregen en hiermee is de wedstrijd beindigd en overhandigd aan losgeslagen badr. Trouwens in ronde 3 gleed Londt uit aldus was 8 tellen niet gepast maar scheids zit ook in het volgende complot. Regels die eerder beschreven waren kloppen waarom is er geen einde aan gebracht bij 3de 8 tellen. Om Ramzan Kadyrov te plezieren met een vette K.O. einde van Badr natuurlijk, afgezien het bijna ten kostte ging van badr zelf hebben ze hier onterecht einde aan gebracht. Het is inderdaad schande voor de sport dat niemand deze feiten inziet. Als deze 2 vechters betaald krijgen en Ramzan fan is van de ene wie wint er dan. Er is hier zeker sprake van matchfixing. Al het training hiervoor en anabolen is om het gevecht te versieren, winnaar was al bekend vooraf. Kijk naar londt zijn gedrevenheid toen badr vorig wedstrijd annuleerde waar was die vurigheid nu, ik zag het nergens. Vechter als londt die groeit naar de top zou zon kans nooit laten gaan tenzij er een aanzienlijk bod op je wordt gedaan. Mooiste staredown ooit. Beiden topvechters. Londt groot hart veel incasseringsvermogen, badr supertalent. Ze zijn beiden moslims


  Maak melding

 27. Sorry mensen, ik lees liefde, haat, kennis, onwetende, boosheid, blijheid. Ik weet wel dat Tsjetsjeniê een moslim land is, ben teleurgesteld als ik lees dat zij zwart mensen haten, al ligt het in rusland, een moslim mag ander mensen met een ander geloof of kleur niet haten of kleineren. Anders ben je geen moslim, . En dan lees ik over marokkannen dat zij uitchot zijn in Europa. Weet u dat moslims van marokko 800 jaar lang spanje heeft bezet door te winnen op een ongelooflijk moed en kracht van hun geloof met hun zwarte afrikaanse moslims broeders een ongelijk strijd tegen de spanjaarden die 10 keer dubbel waren, spanje was toen als Amerika van nu. Toen waren de westers landen bezig met Rooftochten, moorden,en slaven op een onmenslijk weze mishandelen en misbruiken. Praat niet over mocro’s als uitschot in europa. Terwijl pas kort geleden hun ouders en grootouders werden nog slecht betaald voor hun keihard werken om europa op te bouwen van de 2 wereldoorlog, en niet te spreken over honderdenduizenden gesneuvelden soldaten die voor de vrijheid van europa vochten, daar hoor je nooit wat over. Wel over pools en canadese veteranen die elke jaar als helden worden ontvangen en goudmedalion op hun borst wordt geplakt.
  En in de buurt van zeeland liggen 80,000 gesneuvelden marokkannen, je hoort nix van.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.