Sabrina Starke presenteert album in NSJ Club Amsterdam

1

De Surinaams/Nederlandse zangeres en songwriter Sabrina Starke presenteert haar nieuw album met een dinerconcert. Dit vindt plaats op 25 september in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Het nieuwe album is door Sabrina zélf geproduceerd in samenwerking met Salle de Jonge (The Fresh Cuts) en wordt haar meest persoonlijke album tot nu toe. De eerste drie songs zijn onlangs in een EP uitgebracht en inmiddels verkrijgbaar via iTunes.

Zeven jaar geleden verraste de in Suriname geboren Sabrina Starke de muziekwereld met haar debuutalbum Yellow Brick Road. Het album werd opgepikt door Blue Note/EMI en stond 52 weken onafgebroken in de albumlijst. Sabrina ontving een Edison POP voor Beste Nieuwkomer en de Edison Jazzism Publieksprijs. Het album werd succesvol opgevolgd met de albums Bags & Suitcases en Outside The Box en in 2013 verscheen Lean on Me the Songs of Bill Withers. Dit album werd bekroond met de Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Album.

De 36-jarige zangeres treft ook voorbereidingen voor haar Dreamers Tour, die op 2 oktober van start gaat.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.