Verdwenen helikopter: beloning uitgeloofd en weer hulp NL gevraagd

4
In mei 2015 vermiste helikopter gevonden

De Surinaamse regering heeft opnieuw een verzoek gedaan om steun vanuit Nederland voor het vinden van de helikopter vindt die eind mei in Suriname verdween. Ook heeft de eigenaar van het toestel, Jerrel van Embricqs van het helikopterbedrijf Hi-Jet, een beloning van 35.000 US$ uitgeloofd voor degene die de helikopter vindt. Dat meldt de NOS.

Jerrel is al bijna drie maanden op zoek naar de heli, die werd bestuurd door zijn Nederlandse neef Donavan. “Vanuit de lucht en op de grond, in het bos, maar het blijft zoeken naar een speld in een hooiberg. We hebben mensen nodig die ons komen helpen. We hopen die aan te trekken met deze beloning in het vooruitzicht.”

Donavans vader Winston van Embricqs zei gisteren op een persconferentie in Paramaribo: “We hopen dat Nederland ons een soort röntgenapparaat wil sturen waarmee je door het bladerdak van de jungle kunt kijken.” Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag zegt in een reactie dat ze het hulpverzoek “in beraad” heeft.

beloning

4 REACTIES

  1. De Fransen hebben zo’n satelliet-bedrijf die satellieten heeft die zelfs door wolken heen kan kijken. De foto’s verkopen ze aan iedereen. Je moet alleen nog de foto’s zelf kunnen analyseren.


    Maak melding

  2. Er is een website “Tomnod.com”.
    Zou de mensen willen aanraden een aanvraag in te dienen zodat ze sateliet beelden vrijgeven zodat een ieder zo’n beetje kan helpen zoeken naar de helicopter via het internet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.