Nieuwe minister van Buitenlandse Zaken Suriname

12

Ex-minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin (m), donderdag bij het ondertekenen van het overdrachtsprotocol, zodat zijn opvolger, Niermala Badrising (r), het roer kan overnemen. Lackin heeft er vertrouwen in dat Badrising nadere vorm en inhoud zal gegeven aan de uitvoering van het buitenlands beleid, waarmee hij al een heel eind op weg was.

Badrising was permanente vertegenwoordiger van Suriname bij de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS).

12 REACTIES

 1. Deze mevr. wil zich ook bewijzen dus worden er straks ambassades geopend in Mongolie, Polen, Noord Korea of Moldavie.
  Lackin heeft er goed van genomen, snoepreisjes, smeergeld, etenjes en de dames van plezier. Kennelijk valt er niets meer te halen voor Winston.


  Maak melding

 2. koos ,blaka bakra ka ,bakasur ,
  wij surinamers weten dat jullie de witte man hoog in het vaandel hebben ,en dat de witte nederlander de oplossing is voor jullie uitkering zonder hard voor te werken .daarom hoeven jullie je land waar je gevonden bent niet neer te halen door te zeggen dat bouterse deze minister heeft neer gezet om zijn belangen te behartigen .wat heeft deze vrouw meer dan lakin om met nederland te praten leg dat eens uit aan al de mensen die op deze site zitten .so so keka zien jullie nederland zo goddelijk vraag ik mij af .zijn er geen andere landen in de wereld .wat heeft nederland voor su gedaan in de drie honderd jaar .hebben ze wegen en bruggen voor suriname gebouwd ,dan bedoel ik brde wegen zoals zij brede wegen hebben in nederland ,rioleringen ,bruggen over de suriname rivier en de coppename punt noem maar op .zijn jullie nog steeds vast geroest in die katibo vragen wij ons af .
  worden jullie wakker .


  Maak melding

 3. @pero,

  Suriname kreeg jaarlijks geld van Nederland om te besteden. Het is aan de Surinaamse regeringen geweest hoe die budget te gebruiken. Nederland heeft niet eens de grondstoffen van Suriname verkwanseld in ruil voor dat bedrag. Dus hebben ze alleen maar geld gepompt in Suriname, de laatste decennia voor de onafhankelijkheid. Onderwijs was gratis, gezondheidszorg was gratis, de mensen moetsen wel hard werken, maar crepeerden niet. De basisinfrastructuur was er. Er was een haven, een vliegveld, scholen, openbaar vervoer en wegen, connectiviteit door het hele land, veiligheid, een sterke Surinaamse gulden. Bovendien zijn ze nog gul geweest bij de onafhankelijkheid.
  Dus wat heeft Nederland gedaan voor Suriname? Alles.


  Maak melding

 4. Betekent deze mevrouw als MinBuZa dat Suriname zich minder op China en meer op India gaat richten? Want ik denk dat zelfs de NDP is geschrokken van zoveel nieuwe Chinezen in Suriname die het enige wat ze doen is al het geld en goud naar China verschepen.


  Maak melding

 5. BAKASUR.@
  OENG KANG SEKIE ANOE.
  ben het helemaal met je eens.
  Sommigen hebben nergens verstand van en lullen een hoop in de ruimte.
  Je hebt helemaal gelyk hoor en zo is het.


  Maak melding

 6. Ned.heeft niets gedaan voor Suriname maar Suriname heeft ook niets gedaan voor de Surinamers.Surinamers willen alles,maar wel gratis. Ze vinden dat ze nog steeds gewoon overal recht op hebben, gooien alles wat mis gaat op ned. en het liefst over driehonderd jaar terug. Ze hadden het in Nederland ook niet breed, in Suriname hebben we nooit bloembollen hoeven eten, alles wat je in de grond stopt groeit, ik zie geen kostgrondjes bij de huizen alleen maar hangmatten en die kan je niet eten. ga planten help wat opbouwen , Suriname is nog steeds zoals het er honderdjaar geleden uitzag de tijd is er stil blijven staan.Wanneer gaat men nu eens eigen verantwoording nemen, moet er er straks geroepen worden van vierhonderdjaar terug hebben de nederlanders bla bla bla, Ik ken niet eens mijn overgrootmoeder, jammer dan dat ze een slavin was, maar ik zal toch zeker zelf voor mijn eigen welzijn moeten zorgen en zeuren helpt echt niet. ga zelf wat aanpakken neem je leven in eigen hand.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.