zondag, februari 25, 2024
HomeFotoVOJ Student Excellence Award 2015 uitgereikt

VOJ Student Excellence Award 2015 uitgereikt

-

Does Travel & Cadushi Tours

Valerie Belfor is afgelopen week in Hotel Torarica uitgeroepen tot winnaar van de VOJ Student Excellence Award 2015 in Suriname. Jaarlijks selecteert de Rotary Club Paramaribo de tien best geslaagden van de VOJ-scholen. Die krijgen allemaal een prijs, maar de crème de la crème krijgt de titel ‘Beste VOJ-leerling van het Jaar’. Voorafgaand aan de uitreiking, kregen de studenten de gelegenheid een jury te overtuigen met een presentatie tijdens deze elfde editie van de award.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES